Új hozzászólás Aktív témák
-
roger92
tag
válasz
wwenigma #4160 üzenetére
Egy biztos a meglévő azonosítóval és pin kóddal közvetlen nem lehet újra beregisztrálni az eszközt. Gondolom az ügyfélszolgálaton töröltetni kell a hozzáférést és utána lehet ismét regisztrálni vele.
Egyébként egy pár nemzetközi oldalon fel van tüntetve a Fonerák MAC ID-je. Szóval simán lehet velük regisztrálni
-
roger92
tag
válasz
wwenigma #4156 üzenetére
Kedves wwenigma!
Kérlek meg tudnád mondani, - mint régi fonerás tag, hogy mennyi ideig használhatom a szolgáltatást ha nem osztom meg az én fonerás wifi-met?
Vásároltam egyik nemzetközi oldalon egy régi la fonera 2100-ast. Már beregisztráltam az eszközt, de még nem érkezett meg a csomag és azt vettem észre hogy simán csatlakozik a telekomos spotokra és van internetelérés is.
Mi történik ha továbbadom a routert és más valaki újra beregisztrálja, elveszik az azonosítóm?
Egyszerre hány eszköz használhatja ugyanazt a logint?Megjegyzésként, akik Telekom által kapták meg a szolgáltatást csak belföldön használhatják ingyen. Külföldön roaming csomag előfizetésével jogosultak az igénybevételre.
Ellenben akinek saját fon routere van bárhol szabadon használhatja a világon. :
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest