Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ComptonLA
üzenetére
Én mindig csodáltam azt aki így tud lenni. Nekem ha kimarad kaja, mert pl melo van nem tudok enni mert nem érek rá, annak több féle eredménye van. Pl exponenciálisan leszek ideges, feszült. Rosszul vagyok igen hamar, kb minden bajon lesz. Pl vezetek kezdek 5:30 táján, mire beérek vonattal már nyomon neki, h legyen időm enni mire visszafelé megyek, már azon agyalok h kaja kaja kaja és gyakran az első szünet alatt az addig szánt karját betolom, ami a napom jelentős részének a kajája. Tehát megeszek mindent reggel 9-ig, otthon mire haza esek olyan szinten minden bajon lesz, hogy ekkor csap át a dolog zabalásba és ekkor csúszik le még vagy 3000kcal.
Egy vékony jégen táncolok h ne boruljak meg, de jól lakni csak zabalás útján tudok. Van kollégám aki este néha azért nem eszik mert lusta csinálni. Mondom heh? Bármikor bármit meg tudok enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrotik routerek
- YouTube
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest