Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz malnabokor #938 üzenetére
köszi szépen, hogy így összefoglaltad, mehetne is az összefoglalóba.
én puha fogkefét (curaprox 5460) és elmex fogkrémet használok. lehet, hogy fogkrémből elég lenne egy olcsóbb is, de ha valami bejön, azon hajlamos vagyok sosem változtatni. fogselyem, és egy ideje zájzuhany megy az esti fogmosáskor. iszonyú sokat tudok pepecselni, meg néha túlzásba is esem, nekem ez a két dolog + a fogmosás majdnem 20 perc. a fogmosás ebből kb. 5 perc. a fogorvosom mondta, hogy eléggé el vannak vékonyodva és kopva a fogaim, szerintem ez még annak a következménye, hogy régen kajálás után egyből mentem fogat mosni, pl. megettem pár narancsot, aztán rögtön fogmosás. elég rossz ötlet volt, akkoriban érzékenyek is voltak a fogaim. esetleg az is belejátszhat, hogy folyamatosan rágózom? egyrészt azért teszem, mert anélkül kiszáradna a szám, másrészt meg a nyáltermelés védi a fogakat is, ha jól tudom. lehet, hogy koptatja is? a fogorvosom azt mondta, hogy biztos csikorgatom a fogaimat éjjel, és vegyek nála egy harapásemelőt. nem túl szexi...mivel volt régről egy fogfehérítéshez készült sínem, azt használom 1-2 hónapja próbaképpen (mondjuk nem tudom, hogy mennyire jó ötlet napi 6-8 órát "szopogatni" ezt a műanyag izét, állítólag ezekből a műanyagokból kioldódhatnak egészségre ártalmas anyagok). a doki azt mondta, hogy szét fogom rágni, de semmi baja, szóval biztos, hogy nem csikorgatom a fogaimat. egyébként a fogfehérítésről vélemény? nekem egyszer volt, még ilyen éjszakai hidrogénperoxidos, de kb. 6-9 hónap alatt visszaszíneződtek a fogaim. évente szoktam menni fogkőleszedésre is, az asszisztens mindig megdicsér, hogy nem sok dolga van velem, ehhez képest elég jól meggyepálja fogínyemet, mert kapkod. alul elől a fogközöket valami smirglivel tisztítja ki, ez elég para, félek, hogy a fogzománcot is lekoptatja...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest