-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
cintula187 #8294 üzenetére
Mindig ott fagy ki...
Viszont tényleg tudom ajánlani extrém alacsony FPS esetén a full screen - visszalépés full screenből lépéseket. Most lassan 1 hete teszetelem és bejön! ELLX pl. szintén Aerofos scenery, induláskor volt vagy 11 FPS-em. Megtettem a szükséges lépéseket és láss csodát, legalább a 20-at átléptem. Most KLAX-ből indultam, volt olyan 16 FPS, megcsináltam, lett 30 felett. Hangsúlyozom, azért nálam azt hiszem van mögötte hardver háttér, tehát itt valami olyasmi van, hogy a köcsög FS csinál valami felesleges háttérmunkát, amit ezzel a művelettel abbahagy. Én azért lépek után mégis vissza fullból, mert már jobban szeretek nem abban repülni, de a lényege, hogy egyszer kell megcsinálni a lépést és már jobb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged