Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Pyttawrx #49965 üzenetére
Sajnos az Aida64, HWinfo, HDS sem látja a chip fajtáját. Nem is értem miért. Szerintem ez elég fontos adat.
Nagyon nem mindegy, hogy TLC, vagy QLC. Az is elég felháborító, hogy ilyen sunyi módon váltogathatja ezt egy gyártó anélkül, hogy feltüntetné a dobozán, címkén. Belépő, vagy "kilépő" mindegy, mert az ára ua. mindkét fajtának.
Nem én vettem, de ha már így alakult, akkor érdekelne.
Olvastam róla a neten. A világ minden részén van ilyen és olyan, de amikor megveszi valaki, akkor nem tudja mit kap. Az emberek többsége bízik a Kingston "márkában". Talán én is így lettem volna, ha itt nem olvasok róla korábban.
Eleinte azt hittem országok szerint változik, vagy hogy kínai, taiwani gyártás. Van, aki egy helyen rendelt 2 db-ot és egyik TLC-s, másik QLC-s. Sok sok kód, serial van a matricán, de egyik alapján sem lehet beazonosítani, csak találgatások vannak. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest