Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Pyttawrx #49965 üzenetére
Sajnos az Aida64, HWinfo, HDS sem látja a chip fajtáját. Nem is értem miért. Szerintem ez elég fontos adat.
Nagyon nem mindegy, hogy TLC, vagy QLC. Az is elég felháborító, hogy ilyen sunyi módon váltogathatja ezt egy gyártó anélkül, hogy feltüntetné a dobozán, címkén. Belépő, vagy "kilépő" mindegy, mert az ára ua. mindkét fajtának.
Nem én vettem, de ha már így alakult, akkor érdekelne.
Olvastam róla a neten. A világ minden részén van ilyen és olyan, de amikor megveszi valaki, akkor nem tudja mit kap. Az emberek többsége bízik a Kingston "márkában". Talán én is így lettem volna, ha itt nem olvasok róla korábban.
Eleinte azt hittem országok szerint változik, vagy hogy kínai, taiwani gyártás. Van, aki egy helyen rendelt 2 db-ot és egyik TLC-s, másik QLC-s. Sok sok kód, serial van a matricán, de egyik alapján sem lehet beazonosítani, csak találgatások vannak. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓS - Újszerű 18TB Western Digital HC550, WD HC 550 szerver grade SATA HDD
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest