Hirdetés
Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
Ismer valaki olyan programot, ami meg tudja mondani, hogy mennyit írt 1 nap alatt az SSD, vagy kezdjem el irogatni magamnak?
-
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feltölteném, ki is töltöttem, de csak gmail-t használok, azt meg nem dobja fel a végén.
Elküldjem az összes adatot a kitöltött űrlapról emailben, képpel együtt?Csak azt nem tudom hova küldjem!
-
Bahama
aktív tag
Használ közületek valaki operát?
Akárhogyan írom át a cache mappa elérési címét, mindig visszavált defaultra!
Találkozott valaki hasonló problémával? -
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak ez a lehetőség maradt, azért köszönöm a segítséged, és a türelmed.
-
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom hogy csak sata2, és én is az 1. komment eredményeiből indultam ki.
Azt nem tudtam hogy a 128 már gyorsabban ír. Ahogy nézem a leírást ez csak elvileg 160-t ír, viszont akkor nem értem hogy lehettek egyszer 250 körüli írások.
-
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én ezt nem értem:
1. körben megcsináltam amit linkeltél. Sikerült visszaállítani de még mindig csak 270/165 körül mozgott.
Na mondom akkor újrarakom a win-t mert semmi nincs még rajta. Teljesen tiszta 0 driver, csekkolom eszközöknél hogy standard a achi sata vezérlő. Az. De még mindig nem jó az írás sebesség.
Ezek után toltam neki egy bios frissítést, az viszont megszüntette a tökölést az achi eszközöknél a bootnál, viszont még mindig lassú.
Van valami ötleted?
-
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Direkt nem akartam felrakni, még külön ki is válogattam, hogy csak a hangot, meg a hálózati vezérlőket rakja fel, csak van 1 baszott nagy gomb hogy install, csak azt mindent felrak, hiába válogattam ki, és amikor már észrevettem késő volt...
AHCI driver-t meg külön nem láttam, azt csak biosban állítottam át, azzal nem csináltam mást.
A pontozást még a sata driver elött is csinálta. Lehet az valami bios beállítás?A gyári sata drivert gondolom nem tudom vissza rakni? Akkor a legegyszerübb 1 gyors win reinstall?
-
Bahama
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ÉN BAROM, a vinyómnak az eltolását osztottam...
Az SSD eddig is jó volt.Viszont 2 kérdésem lenne:
1. a bootolásnál az AHCI cuccok ellőrzésénél olyan 10 másodpercig csak pontokat irogat. Ez normális?
2. lehet a hogy az alaplapi sata driver amit a cd-ről felinstalláltam lelassította az SSD-t írását?
Elötte ugyanannyi volt az olvasás és az írás, most az írás 100-zal kevesebb. -
Bahama
aktív tag
Megvettem a samu 830 ssd-t, biost átálítottam, win 7 boot cd, partició létrehoz formázás letud, install befejez, DE nem lett jó az alignálás!
Mit csináltam rosszul? -
Bahama
aktív tag
Sziasztok!
Első SSD-met szeretném megvenni, és hosszas keresgetés után ezt találtam:Corsair Force 3 90GB 36.195 Ft
Gondolkoztam a SAMSUNG 830 64GB-s verzión is, viszont ahogy számoltam az kicsinek bizonyult. 64GB->formázás->60GB->-20%-> kb 50GB.
Szeretnék legalább 60 gigát úgy hogy ne görcsöljek a 20%-on.Szerintetek próbáljam meg összehúzni a rendszerem a samsungra, vagy bőven jó a corsair is?
u.i.: Neketek mekkora a win7 mappája?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest