Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
luciferk
senior tag
Szevasztok!
Van egy jó éve porosodó SNVP325 64GB-os ssd-m, mivel asztali gépem már nincs így gondoltam, hogy kipróbálom hogyan szuperál az MSI CX623-as notebookomban. Meglepődve tapasztaltam, hogy a notebook biosa IDE módban igen, de AHCI módban nem ismeri fel az ssd-t és így a win7 sem telepíthető fel rá. Ha jól tudom AHCI nélkül nem működik a TRIM sem. Volt már valamelyikőtöknek hasonló tapasztalata? vajon a notebook nem szereti ezt a fajta ssd-t vagy mi lehet az oka? Ide módban telepített win7-tel az alábbi értékeket kapom a CrystalDiskMark-kal,,,,,,,[link]
-
luciferk
senior tag
Egy ismerős 32 ropi ellenében megválna 4 hónapos még 32 hó kisker garis (ipon) SNVP325-64GB SSD-jétől, azon dilemázok, hogy ezt vegyem e meg vagy inkább egy vadi új ugyancsak kiskergaris SNV425-64GB SSD-t ugyanezen az áron. Szerintetek melyik lenne a jó döntés?
-
luciferk
senior tag
" Az Intel ill. drágább SSD-k meg a bench-ekben aratnak, amire neked kell ott nincs igazán nagy különbség. "
Egyet értek, bár nincs ( még ) SSD-m de a topikot olvasgatva nekem hasonló véleményem van.
Amúgy mi van a nagy SSd guru fleSs szakival, már lassan 2 hete nem ír ide okosságokat, vagy annyira lefoglalta a tesztelés, hogy nincs ideje rá? 
-
luciferk
senior tag
A Kingston P325 SSD vezérlője valóban jmicron-os ? csak rá van szitázva a TOSHIBA márkanév, hogy kelendőbb legyen

-
-
luciferk
senior tag
Betehetnél még egy toshiba vezérlős ssd-t is amiről azt véled, hogy egy új JMicron vezérlő lapul a toshiba név alatt, eléggé népszerű aránylag olcsó és elég jól teljesít. Pl: [itt] is tesztelik a Kingson SNVP325--s ssd-t de meg sem említik, hogy a Toshiba T6UG1XBG SSD Controller esetleg egy új JMicron vezérlőt takar. A Corsair Reactor szériába is újabb fejlesztésű JMicron vezérlő került és nem titkolják [link]
-
luciferk
senior tag
Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Philips LCD és LED TV-k
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én csak megjegyeztem, hogy a 425 és a P325 közt csak nagyon kicsi tudásbeli különbség van, de az árkülönbség tetemes
nem jött be, lassú vagy mi a gondod vele?