Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
nekem nincs a BIOS-ban AHCI és a lapomon is csak Sata 2-es port van! akkor is villám lesz a gép tehetek bele nyugodtan SSD-t??
mert akkor OCZ Agility3 60gb-os tudok venni nálunk 11000 körül kipróbálom hátha! ennyit asszem megér egy próbát!!és még annyi,hogy ugye utána letörölhetem,leformázhatom a HDD-ről a régi win7-t?
-
tomyka74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
azért még meggondolom,alszok rá egyet nehogy összegubancoljak itt mindent aztán a Nasa sem tudja kibogozni!!

-
tomyka74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
értem én értem én vagyis próbálom érteni!!

-
tomyka74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor végül is elmondható,hogy minden nélkül egy "sima" win7 telepítés mint HDD-n semmi állítgatás nélkül is működik és hozza a sebesség külömbséget DE az igezi potenciálját ezekkel a " finomításokkal " hozod ki belőle??!!
bocsi ha értetlen vagyok de elég sok fehér folt van nekem az DDD dologban vagy ,hogy mondjam!( pedig komolyan nem tartom magam hülye gyereknek ha ez most nem is látszik ) -
tomyka74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
itt olvastam! ezzel kezdik!!!!!!! vagy akkor én most kurvára nem értek valamit!!

elég egy "normál" sima win telepítés mint HDD-re ugyanúgy mindent boot cd-ről ,semmi BIOS állítgatás meg hókusz-pókusz??!!!
na most tényleg ugy össze lettem keverve,hogy most már azt sem értem amit eddig kapisgáltam!!!!!!
-
tomyka74
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
na elmondhatom a válaszodról,hogy egy ilyen kommentet szerettem volna olvasni már régen!!!!

ez fasza volt és a lényege is érthető köszi szépen!!!
viszont idáig azt hittem a 3-4 éve összeraktam a gépet nem annyira elavult de hát ez van!!ugyhogy nekem ez még várat magára mert több mindent kéne cserélni a gépben és az komoly beruházás!
na majd meglátom! -
tomyka74
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
nemtom pontosan mire is gondolok csak ahogy olvasgatok mindenfelé utána, olyan vagy működik rendesen vagy nem szaga van az SSD-s WIN-ek! nekem pl. a BIOS-ban nem is tudsz AHCI-t állítani, nincs ilyen lehetőség!!!
valamiért ugy érzem mintha 5-10 mp hamarabb bootolási időért nem érdemes ennyi pénzt bele feccelni!
hát könyörgöm MÁSODPERCEKről beszélünk!!!!
ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!
nyugodtan okíts ki lécci, mert lehet nem jól látom az egészet mert ugye nem értek hozzá csak olvasgatok egyenlőre, hogy tudjam érdemes-e ez nekem!!!!!!!! -
tomyka74
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hát még én sem tudom

-
tomyka74
senior tag
hát ugylátom ez még nagyon ygerekcipőben jár az SSD rendszer! nem kicsit idegesítő gyerekbetegségei vannak sztem kell ennek még pár év mire stabil cucc kerekedik ki belőle!
addig meg türelmesen várok,hogy a win 10 mp helyett 20 alatt tölt be!! na pufff neki!!!
-
tomyka74
senior tag
üdv!
eszerű a kérdésem! SSD-t szeretnék venni a randszernek( win764bit) 128gb 25píz nálunk!
mennyivel lesz gyorsabb tőle a rendszer és,hogy csak a betöltése lesz gyorsabb vagy utána is a munkamenet mittomén 3D filmnézés, photoshop némi játék , net ilyenek??!!
tehát mindenképp gyorsabb ha az vagy csak a betöltésig? mert ha csak a betölrésig akkor sztem nem nagyon éri meg, erre lennék kiváncsi!!!
válaszokat tapasztalatokat tippeket köszi!!!!!
ja és nincs semmi hókusz-pókusz sima rendszerteéepítés mint HDD-n ugye?
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha jól látom a dolgot akkor csak a bootolási idő rövidül a program utána már ugyanolyan sebességgel fog menni mint HDD-ről, ezért nem értem erre miért van szükség, pár szaros mp-ért?!