- Projektor topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
korn
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem is tudtam, hogy van vannak újabb verziók

8petya8
ez nem nekem címezted, igaz? -
korn
aktív tag
Sandisk Extreme 120GB
sata2-ön giga ep45-tel, nem teljesen friss rendszer, klónozott, de szerintem rendben van.
Nem egy "extreme" gyors ssd, olyan átlagos.
Sata 3-as lapon nőnének a 4k eredmények? Nem mintha szükség lenne rá, csak kíváncsiságból. Proci, alaplap mennyire befolyásolja az ssd teljesítményét? Úgy értem, hogy pl a proci limitet tud húzni az ssd-nek?
-
korn
aktív tag
válasz
Gery15
üzenetére
akkor itt a gond, telepítés előtt kell ahci-t állítani,
Valahogy át lehet állítani utána is ahci-re. Azt hiszem registry-ben kell 1 kulcsot átállítani.
viszont ezek után, ha tényleg nem működik rendesen az ahci a bios beállítás után , akkor nem tudom hogy fog elindulni a win
-
korn
aktív tag
akkor passz, majd valaki okosabb hátha tud segíteni
még valami,
olyat próbáltál, hogy win7 telepítő lemezzel törlöd a partíciókat, és utána partícionálás és formázás nélkül engeded rá a telepítőt? Hátha...
És mivel klónozol? Csak mert olyanba én is belefutottam, hogy régi acronissal klónoztam ssd-re, és nem volt az igazi...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi