- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autóhifi
Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Razermazer #16500 üzenetére
Sajnos nem tudtam már módosítani az előző hozzászólásomat de ez így keresésem közben elég szimpatikusnak tűnik nemde? sata 2-es kell úgy is[link] de majd megmondjátok hogy rossz vagy jó, előny hogy 3.5"-s az nekem kiváló.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Kérdés a nem túl népszerű revodrive-al kapcsolatos. Olvasgatva a topikot nem sok mindenkinek van, és nem is nagyon vannak megelégedve vele. Azt tudom hogy nincsen benne trim, tehát teleszemeteli magát egy idő után, és lassul de mennyi az az idő? Kb az a 2.000.000-óra élettartam mikor fúj ki?. Az alaplapom úgy tűnik támogatott maximus 3 gene a formula 3-m az támogatott ez annak a kistesója. Tulajdonképen azért gondolkodtam benne, vagy valami gyors, és megbízható ssd-be, mert tervező programokhoz kéne. Az egészen az oprendszer és driverei, a tervező programok lennének némi játékprogrammal karöltve. Mit ajánlotok? miért nem ajánlotok? bizonyos típust ezt szeretném megkérdezni tőletek. Úgy indulok vásárolni, egy olyan 80gigás lenne a határ méretben.
Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged