Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hmm, ez érdekes. Ez az aktív nem aktív partició ismerős nekem még 2002 körülről amikor használtam a PQ Magic-et. Aztán már csak a Windows XP lemezkezelőjét használtam.
s nem is volt azóta szükségem erre a funkcióra, viszont ez a kérdés most felkeltette a figyelmemet, mert ugye most van a gépben egy SSD és két 640-es HDD. Ebből az egyik HDD volt a rendszer - amíg nem jött az SSD.
Szóval felmerült bennem, hogy akkor most nekem sem bootolna az SSD anélkül a HDD nélkül ? Mondjuk ez a triumvirátus így marad, de akkor is érdekelne, hogy hogyan is lehetne meggyőzdni arról, hogy külön is megy e a boot. Illetve, hogy ha nincs jól, hogyan korrigálhatnám .
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"legegyszerűbb lehúzni a hdd-t telepítés idejére." Ez a lényeg és nincs kavarás mi mikor bootol.
jegenye77 igen húzd ki!
Aktív témák
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston A400 480GB (garanciás)
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest