Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam hasonló topicot, ezért nyitottam.
Remélhetőleg a jövőben Finnországban fogok kikötni, ezért szeretném a nyelv tanulását elkezdeni.
Érdekelne, tanul-e valaki közületek finn nyelvet akár nyelviskolában, akár magántanárral, vagy csak önképzés keretében.
Az én tapasztalataim és kérdéseim:
- újabb kiadású nyelvkönyvből jóformán semmit sem találtam, a régebbiekről pedig megoszlanak a vélemények. Interneten találhatók anyagok, de semmiféle visszajelzés nincs róluk, mennyire használhatók kezdőknek.
- magántanárból sincs túl sok, ha esetleg tudnátok megbízható tanárt ajánlani Budapesten, azt megköszönném.
- nyelviskolából, amiket találtam: Effy, Skandináv ház, Soter. Ahogy néztem, az árak mindenhol kb ugyanolyanok. Esetleg közületek tanult már valaki ezek közül bármelyikben? Szintén a véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.Bármilyen plusz információt a témával kapcsolatban nagyon megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest