Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam hasonló topicot, ezért nyitottam.
Remélhetőleg a jövőben Finnországban fogok kikötni, ezért szeretném a nyelv tanulását elkezdeni.
Érdekelne, tanul-e valaki közületek finn nyelvet akár nyelviskolában, akár magántanárral, vagy csak önképzés keretében.
Az én tapasztalataim és kérdéseim:
- újabb kiadású nyelvkönyvből jóformán semmit sem találtam, a régebbiekről pedig megoszlanak a vélemények. Interneten találhatók anyagok, de semmiféle visszajelzés nincs róluk, mennyire használhatók kezdőknek.
- magántanárból sincs túl sok, ha esetleg tudnátok megbízható tanárt ajánlani Budapesten, azt megköszönném.
- nyelviskolából, amiket találtam: Effy, Skandináv ház, Soter. Ahogy néztem, az árak mindenhol kb ugyanolyanok. Esetleg közületek tanult már valaki ezek közül bármelyikben? Szintén a véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.Bármilyen plusz információt a témával kapcsolatban nagyon megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest