- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz spammer #29316 üzenetére
Ja és akinek tetszett a Prisoners (és hasonló filmek) és esetleg nem ismeri, annak erősen ajánlom a The Killing című sorozatot. Nagyszerű krimi, hasonlóan esős-borús képi világgal és hangulattal.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
diablo1984
veterán
válasz spammer #29245 üzenetére
szerintem fake, láttál már nyergest tolatni? nem tolta a pótot a mozgásból, az előre ment biza és a film lett visszafele játszva, vagy totál zöld kép az egész, annyi erővel meg két csirkén is terpeszthetne! jah, meg a reklámban az arca is sima, az előzményben meg mint egy sharpey.....
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #29086 üzenetére
elég sz@rul működik ez is nálunk: állami támogatással az adófizetők pénzéből csinálnak n+1 olyan pocsék filmet, amit max párezren megnéznek moziban, de garantált a bukta és 0% a profit esélye nem akarok átmenni politikába, de ugyanaz kicsiben, mint pl a stadionépítések, ahol arra megy a dolog, hogy páran "legálisan" lophassanak a közösből... elvileg mindkét fronton versenynek kellene lennie: üzlet az egész... ha van jó ötlet, amit jó színészekkel megvalósítanak, akkor kevés pénzből is lehet jó filmet készíteni és profitálni... vagy ha a focihoz is úgy állnának hozzá a klubok, hogy a teljesítményt megfizetik, kapásból máshogy játszanának a játékosok... de amíg a kövér disznók lopnak orrba-szájba, a játékos meg küzd az elmaradt (amúgy sem magas) fizetéséért, addig meg lehet nézni ki hogy teljesít... (érthető motiváció hiányában) meg lehet egymásra mutogatni, hogy: hát költöttünk mi ennyit-annyit focira és ki miatt nincs eredménye?
apropó, gondolom sokan látták a rendőrség prevenciós videóit, amikhez lényegében 1 kamera kellett meg egy alap vágószoftver és került vagy 110millióba? ugyanez
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pali1119
tag
válasz spammer #29064 üzenetére
Mondjuk a film körül vannak gondok sajnos. Voltak próbavetítések különböző vallásos közönségeknek és felemásak voltak a reakciók, a stúdió változtatni akart a filmen, Aronofsky meg nagyon nem
Más:
Mission Impossible 5. része 2015 december 25-én érkezik majd, Christopher McQuarrie rendezésében. Nem előtte héten jön az SW 7 is?
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
válasz spammer #29026 üzenetére
vAbszolút hangulatember vagyok szóval mindent az aktuális kedvem határoz meg, lehet ezért
D9-t újra is nézem mert régen láttam. Badboys is hatalmas, mindkettő rész
Viszont ebben a Thorban mit esznek annyira? Nem láttam, de engem már a főhős sem érdekel különösebben..Galaxy Fold 4
-
cyberkind
félisten
válasz spammer #28582 üzenetére
Nekem az nagyon nem tetszik, hogy ebben csak felrobban és ezért lesz robot, valahogy nem adja vissza a sötét Detroit hangulatot(ha jól tudom ott játszódik) .
Ja meg az is hogy a gyáriban megmarad belőle 1-2 dolog, de végül is teljesen robottá alakítják, itt meg olyan cyborg féle vagy mi .
De, kivi vagyok hogy mi lesz .[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
törölt tag
válasz spammer #28270 üzenetére
Nem jelenteném ki, hogy az Europa Reportnál jobb, sőt...
De nem arra gondoltam. Ez a film is ugyanez a sztori, csak ott az emberekből a víz folyt kifelé folyton, dettó a Marson, de nem jut eszembe a neve. Nem lehet valahogy topikon belül a saját hsz-eimet megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz spammer #28195 üzenetére
Amolyan moziba csalogatás akarna lenni gondolom. Van pár film amit szeretek felirattal nézni, mert az eredeti hang épp nagyon számít, és ez a film is olyan lesz. Annyiból jobb hogyha szinkronos hogy jobban lehet összpontosítani a filmre.
Ha esetleg valaki meg akarja nézni most hétvégén, akkor csak késő du - este van rá lehetőség. Illetve pár moziba vetítik csak. Viszont külföldi blogokat olvasva, nagyon jó lett a film.
iPhone 16 Pro Max
-
brownus
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz spammer #27515 üzenetére
spojler
nagyjából egyet értek én is ezzel, bár valszeg lesz még pár film az acélemberrel így majd kerekednek a karakterek és a történet is! nekem tetszett, hogy a kripton végre nem egy kristályterem, végre valami féle hús vér bolygó, tetszett, hogy Zod sem puszta gyilkolásszunk karakter volt, hanem a népe túléléséért küzdött és nem puszta dühből. bár Zod valszeg egy részes figura(kissé ki lett törve a nyaka), de még mindig jobb megoldás mint egy üveglapba zárni és a végtelenbe beledobni.....amúgy ti azt nem furcsállottátok, hogy a kriptoniak milyen jól szívják az űri levegőt? elvileg az erejüket a föld erősítette fel, a levegő, a gravitáció gyengesége és a sugárzás, de mikor az űrben játszadoztak a műholdakkal, akkor WTF???!
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #27515 üzenetére
Nekem az volt a bajom, hogy Russel Crowe + erős karakter elvitte a szuperhíró szerepet szegény Superman elől.
Szerintem pont hogy Zod kiemelkedett a középszerűségből, legtöbb ilyen filmben nincs jóformán személyisége az ellenfélnek, van valami hatalomvágy, kegyetlenség és kész. Itt Zod viszont már-már szimpatikus karakter volt.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #27471 üzenetére
pedig lehet sajnos... az első komolyabb trailerekig bíztam, hogy végre lehet egy jó carrie remake (mármint a régi is jó volt, de eltelt azóta vagy 40év és ráfér a sztorira egy vérfrissítés) ...de sütött az előzetesből, hogy "bizony ez egy vérgyenge tucat-tinihorror lesz, ahol a főszereplő carrie és annyi" kb olyan megcsúfolásra számítok, mint ahogy az alien+predator filmeket összegyúrták egy avp2-be, ami egy utolsó, zs-kategóriás kisvárosi tinihorror ...egyedül moretz kislány miatt fogom kikölcsönözni majd tékából, de esélyes lesz, hogy mellé bekészítek 3doboz sört meg ugyanennyi felest
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz spammer #26876 üzenetére
És (#26871) Pikkolo^^:
Igen, de a témával nem lett volna bajom, és azzal sem, hogy a történet egyszerű, mint az ásóbot. A Transformers sem akasztott ki, sőt, a másik sokat cikizett látványfilm, az Avatar például minden bugyutasága ellenére tetszett.
Mindegy, láttam ezt is, nem jött be, van ez így.
-
Kvelstadt
veterán
-
Huma
addikt
válasz spammer #26613 üzenetére
Az a baj a könyveivel, hogy szinte lehetetlenség úgy megfilmesíteni őket, hogy átadják az eredeti hangulatot.
A könyvei arról híresek, hogy ha 200 oldalt kitépsz belőlük akkor sem veszi észre senki mivel anélkül is teljes a történet. Az oldalszám felét a karakterek részletes leírása, története, jellemzése, gondolatai, stb teszi ki. Ezt nem könnyű átvinni filmbe. Arról nem is beszélve, hogy vagy öt órás filmet kellene gyártani egy-egy könyvéből, hogy kerek legyen az egész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ígyvanferi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #26443 üzenetére
"Ez utóbbi - ha hiszitek, ha nem - még soha nem vetített 3D-s játékfilmet felirattal, szóval minimum ebben élenjáró lesz az InterCom bemutatója."
Ez így konkrétan nem igaz. Vagyis legalábbis csak részben. Az Avatar IMAX vetítésénél is voltak feliratozott részek.
Live-Die-Respawn
-
-
Huma
addikt
válasz spammer #26267 üzenetére
Szerintem meg az egyik legviccesebb jelenet a zsiráfos volt. Pedig én állatbarát vagyok, csak akkor ölök ha kell.
Amúgy tényleg nem nagy szám a film, de nem rosszabb mint az előző két rész.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
BenHans
addikt
válasz spammer #26187 üzenetére
Ritkán olvasok ilyen kritikát. Ugye biztos hogy feliratos lesz?! Programom: Rush megvolt (vétek lett volna nem megnézni), jövő hét kedd We're the Millers, az utáni héten Gravity. Mi jön még?
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Pali1119
tag
válasz spammer #25990 üzenetére
Hát igen, én is így gondolom, az idő vasfoga sajnos mindenkin kifog. Jobb lett volna, ha nem az előzményfilmet csinálják meg akkor, hanem ezt a második részt.
Az első rész egyértelmű nagy kedvenc, viszont ott ugye a forgatókönyv is jó volt, nem a hányás meg hasonló poénok tömkelege uralkodott a filmben. Mostanában meg vígjátékoknál majdnem csak az megy.(#25997) .LnB
Már meg is érkezett az előzetes hozzá. Big Ass Spider! [HD] - Official Trailer Kb.hasonló állatság lesz, mint a Sharknado
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
.LnB
titán
válasz spammer #25998 üzenetére
Szerintem nem ártott volna az előző rész elött ezt a képet kiadni. Akkor talán én se álltam volna végigszenvedni (végül nem is sikerült)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz spammer #25826 üzenetére
Igen, már jó pár éve
After Earth
Mindenki kerülje, aki csak tudja, ez egy akkora nulla, mint a ház. A sci-fi műfajnak is adtak egy nagy büdös pofont, meg Will Smith is magának. Sajnálattal olvasom, hogy szerepel még folytatásfilmekben, sőt úgy egyáltalán filmekben... Még az Oblivion is mérföldekkel jobb ennél. Ha a trailer megvolt, nem is kell megnézni a filmet. -
mephi666
nagyúr
válasz spammer #25799 üzenetére
azért kemény lenne összemixelni a 2 sorozatot harry+barátai tuningolnák a söprűket, tennének rá bűbájt: pl "nitronus patronum", aztán esténként illegális futamokat rendeznének lennének ott dögös boszorkányok meg különböző sok-/nagymellű teremtmények
#25801: vagy ez a leány ha jól rémlik, valahol volt róla egy kevésruhás fotósorozat is
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz spammer #25788 üzenetére
annak inkább megvárom a pacific változatát egyelőre nem érzek késztetést rá, hogy asylum-mal (meg hozzá kötelező sörrel+töménnyel) bomlasszam az agyam
ui: after earth+hangover3 is van már a kölcsönzőben, angol hanggal
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz spammer #25487 üzenetére
Pontosan így érzek én is. Egyetlen pozitívum Benedict játéka. A látványal meg engem nem vesznek meg. Nem kell a sorozatokhoz hasonlítani az tény, de ebben semmi Star Trek hangulat nincs. Ahogy írtad lelketlen az egész. Chris Pinenak semmi keresnivalója a főszerepben, egy satnya tinifilmbe való, tehetségtelen ripacs.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
-
james001
veterán
válasz spammer #25134 üzenetére
Hát igen ez igaz,bár játék könyvekből az Assassin's Creed sorozat tetszik,azok hozzák a játék hangulatát.
Egyébként én azt is hallottam hogy azért adják ki könyv formájában a filmeket hogy a fiatalabb generáció is többet olvasson A mai fiatalokat elnézve ez nem hiszem hogy bevált "technika",mert az adott filmet inkább megnézi moziba mint hogy elolvassa.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Integra
titán
válasz spammer #25121 üzenetére
hihi, nagy film!!!!
van egy hat poharas eredeti suntory pohár készletem, nagypapámtól örököltem, közel 40 éves. semmi extra, nem ilyen fancy pohár, mint bill papa kezében, de tőle van és erdeti, japánban vette még, mikor kint éltek, ő is nagy whisky-s volt nagymamám elmondása szerint, nem esett messze az alma a fától...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pali1119
tag
válasz spammer #25095 üzenetére
Hát, pg-13-as lesz ugye, az már alapból hátrány a dredd "rated" besorolásával szemben. A történetet is megváltoztatták, ahogy látom /szétlövik vs. felrobban a kocsi/. Viszont utána, mikor már rajta van a páncél, azt a felesége mondja neki, hogy beszéljen a fiával...francnak kell bele az is
Jackson meg azzal a fura hajával nekem valahogy kilóg onnan, viszont Keaton rendben van."Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett