Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Möhe
addikt
hali!
segítséget kérek!
egy rajzfilmet keresek amit ha minden igaz tavaly játszottak a mozik,és egy kis teknős a főszereplője (?!) . melyik ez a film? anyám szerint ezek a fő támpontok,létezik ilyen?köszönöm
-
Möhe
addikt
válasz
WonderCSabo #25648 üzenetére
Spoiler
Igen eddig nekem is stimmel,de az utolsó vágásnál a kis totem pörgött mint állat, kicsit megingott de pörgött már egy ideje,és ugye akkor ez álom ,az elbeszélés alapján. Akkor azt hiszek a végéről amit akarok? Ez nyitott dolog maradt a készítők részéről..!?!?
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Eredet
Elég jó film ahhoz hogy észre sem vettem hogy mikor ültem le megnézni.A történet is eléggé fura,de tetszik
10/10de a vége nem stimmel nekem,most akkor mi is lett Dicaprió karakterével,meg a "sárgával"?
-
Möhe
addikt
Hétvégén megnéztem a bombák földjén c. filmet.
Az addig rendben van hogy a téma nem szokványos,de hogy egy kiégett bombaszakértő van a középpontban egy elég ellenséges terepen és neméppen családias hangnemben viszonyulva a társaihoz. Ez a film mi a franc alapján nyomott le mindent az oscar-on? Ha egy konkrét robbantgató figura ellen lett volna egy hajtóvadászat féle,akkor azt mondom ok,de így?
5/10 -egyszer nézős ,átlagos,szvsz -
Möhe
addikt
A hetedik mennyország
nekem tetszett,kikapcsoltam arra a másfél órára. 10/8 -
Möhe
addikt
Az Ember Gyermeke :Hát végre nem a megszokott sztori,kicsit felrázott a megszokottakból,némi realitással karöltve. Érdekes az biztos. Nálam 10/7
SPOILER
Ott baxták el a képi megjelenést ,hogy a mai kocsikat csak éppenhogy elmaszkírozták,mint az új tesztmodelleket először viszik közútra,hülye festéssel és fura papírkartonnal elcsúfítva. Egyszerűbb lett volna azt mondani,hogy ma játszódik,és a múltat megkavarni.
VÉGE
-
Möhe
addikt
Revolver - jó film ,de igencsak fura köntösben,szvsz maga a sztori jó volt de hülyén jött le a mondanivalója......és a vége hol maradt?nekem 10/5
-
Möhe
addikt
Hellboy2: A szinkron fos,a történet nem rossz,de összeségében csak 10/6
X-akták (hinni akarok):látta valaki?
-
Möhe
addikt
válasz
Xmodule #9868 üzenetére
Powder-Arc(1995) beugrott Jeff Goldblum,és a wiki-n kutatva találtam meg a címet.
-
Möhe
addikt
Köszi srácok.
Asszony nyúz hogy menjünk moziba,konkrétebban a Valami Amerika2-re. Megéri a vesződséget?Illetve régen láttam(10-12éve) egy filmet,amiben a pigmenthiányos srác(18 éves körül) volt a téma.Hófehérke (?) volt a csúfneve,de a lényeg hogy zseni volt a srác.Neveket nemtudok,de annyi világos hogy amikor terhes volt az anyja,akkor villám csaptott bele,amikor mentek a szülészerte. Rémlik valakinek?
-
Möhe
addikt
Ma kaptam kölcsön a Revolver-t,és az Árnyékboksz-ot. Mit várhatok ezektől?
-
Möhe
addikt
OFF leszek de talán kapok választ.
Most megy a Viasat3-on a Pearl Harbor szép 4:3-as képpel.Kiváncsiságból belenéztem ,mert a bemutatóban széles képpel mutatták.Alig látni valamit a cselekményekből,mert vagy egy fej van a képernyőn,vagy 1 fél és beszél a semmibe,esetleg bevillanak valamik amik ha a filmet nem láttam volna már dvd-n,nem is tudom mik voltak azok.
Ki dönti el hogy a filmet hogyan adják le?Illetve miért kell így rontani az élvezhetőségen?Nekem vannak csak ilyen igényeim?Úgy érzem hasonló a helyzet a mozis,szélsőszékről felvett vízhangos kalózverzió,és a dvd forrás közti különbség. A Vészhelyzetet rendre 16:9-ben látni,de az "A" kategóriás filmeket nagyon ritkán látni eredeti módon.
-
Möhe
addikt
Ma végre kölcsönbe kaptam a A kárhozat útja c. filmet.Direkt nem néztem meg szombat éjjel az M1-en,mert láttam hogy csak sima 4:3-as formában adták le.
. Az előbb raktam be a lejátszóba és látom hogy itt is csak 4:3-as verzióban van.Igaz nem eredeti,(biztonsági másolat)de a dvd-n menü,és egyéb is rajta van.Nekem ez magas,mert eredileg cinemascope 2,35:1 ben kéne lennie. Hogy a rákba van most ez a film akkor?
-
Möhe
addikt
Most láttam csak,hogy a Batman TDK-nak 2 jelölése van(asszem ennyi) az Oscaron? Bennem van a hiba ,hogy szívesen látnám a legjobb forgatóköny jelölésen?
u.i.:A Hellboy 2. mennyire élvezhető?
-
Möhe
addikt
Bele a semmibe c. filmet most kaptam kézbe. Holnap tervezem megnézni,mit várhatok tőle?
-
Möhe
addikt
King Kong (2005)
Végre sikerült befejeznem a filmet.Nagyon jó képi effektek vannak benne,de az ismerős történetet csak tovább nyújtották a sziget "bemutatásával" .Erős közepes. 10/6 -
Möhe
addikt
A másik én: hát ööööö,kicsit lassan indul,aztán fel sem pörög,a végére talán tippelni is tudtam volna ha igencsak beleéltem volna magam,engem nem kötött le
10/4 -
Möhe
addikt
válasz
diablo1984 #9222 üzenetére
nekem tetszett ahogyan van
habár ugyanolyan hangerőn hallgattam mint minden más filmet,de ezek a hangeffektek megmozgatták a heverőt,csoda hogy a szomszéd nem jött át
jobban tetszett ez a joker szerep mint a Nicholson féle előadás -
Möhe
addikt
válasz
diablo1984 #9219 üzenetére
eredeti volt,valami gitár,vagy nem is tudom milyen hag volt
1:21-25ig,29:15-37 (p:mp),de így utólag visszahallgatva már inkább egy marógéphez hasonlít -
Möhe
addikt
Batman- TDK
no comment, 10/10
jah de van->
SPOILER:a hülye porszívóhang kicsit zavart amikor jött a dzsóker
SPOILER vége
a King Kong-ot csak félig sikerült megnézni,szó szerint,mert csak 1 dvd-t kaptam meg belőle,de remélem holnap be tudom fejezni. -
Möhe
addikt
Wanted
Tegnap kora esti könnyed kikapcsolódás tökéletes kiteljesedése.Érdekes,kicsit túlzott,de a cselekmények folyamatosak voltak,és ez elég volt nekem.Moziztam egy jót. Tetszett,biztosan megnézem 1-2 hét múlva is.10/7
holnap Batman,és King Kong lesz a moziban
-
Möhe
addikt
Ma volt 2 óra szabaidőm.Ebben az időben betoltam az arcomba az ebédet,és megnéztem a A halálraitélt c. filmet.
Hát hogy is mondjam,már volt efféle film,nemrég a tévében is Ray Liotta-val,de az minhta jobban lett volna kivitelezve.A sztori nemrossz,de nekem a kameramozgások kicsit el lettek túlozva mint hatáselem. Szerintem jobban össze lehetett volna hozni. Részemről egyszer elég volt.10/4 -
-
Möhe
addikt
Friss élményekkel vagyok tele Az elítélt c. film után. Folyamatosan haladnak az események,nincs holtpont ( saját érszrevétel alapján).
nekem:10/9
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
Hali!
Érdeklődnék ,hogy a Kárhozat útja c. Tom Hanks film valóban nem jött ki magyar szinkronnal? Mindenhol csak felirattal látom.
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest