- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz gejala #25006 üzenetére
szerintem simán ott van ebben a listában amit felsoroltál, legalábbis nálam, mert tudott teljesen újat mutatni, teljesen új stílusban. már csak emiatt sem érzem kisebb, gyengébb alkotásnak mint a felsoroltakat. eltelt köztük jó pár év, ez tény.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #25820 üzenetére
Fura ízlésed van, az tuti. Szvsz a Toy Story 3 időnként vicces, de inkább a gyerekeknek (mellesleg az 1 simán odaver neki), a How to train your dragon meg egyszerűen blőd. Ha már Pixar, akkor Wall-E vagy Lecsó. Social Networkről meg előbb leírtam a véleményem.
Jhonny06: A The Townt most láttam, nekem nagyon tetszett, de lehetne picit gyorsabb a film. Ha a Takers jó, lehúzom.
a többi olyan, amilyen
Black Swan - nem láttam de ígéretesnek tűnik
Shutter Island - ez viszont egy baromi jó film!A többi télleg olyan, amilyen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #25822 üzenetére
Kritikusok... No comment.
Ráadásul a nézői elégedettség is 90% körüli vagy afölötti.
Exhas számok, nézd meg imdbn. Persze elég magasak, de a 90% azért elég nagy túlzás, alig van egy pár film ami azt elérte.
Enton: Up nem jött be. A Partly Cloudy meg olyan szar minőségben van, h. HD-hoz szokott szemem nem bírta.
The Town
720pTetszett, de sajnos vmennyire lassú volt, vontatottnak nem mondanám. A színészi játék rendben volt, a kamera tökéletes, a helyszínek nekem baromira tetszettek. Az akciójelenetekkel sem volt semmi gond, csak az, h. lehett volna picit több belőlük. A vége jó volt, de én vmennyivel több feszültséget vártam.
7/10
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz gejala #26164 üzenetére
Ráadásul NEM a Facebookról szól. Illetve annyira szól a Facebookról, amennyire a Fight Club az alagsori bunyókról.
Ez mondjuk jó volt
WonderCSabo:
Még annyi kiegészítést az előzőmhöz, hogy egy Oscar átadó sem hagyhat jó szájízt maga után mindenkiben. Ez így rendjén is van, de pl. a Hurt Locker elsöprő sikerén én kibuktam, és jelen szituban szerintem jogosan is. Még ha nem is rossz film(ami meg ugye szubjektív), akkor is olyan mezőnye volt, hogy érthetetlen számomra. Idén ezt el ne kurják, mert akkor többet nem fog nekem mérvadni az oszkár
mod:
Na, kapisgálod amit én mondok. Haver szerint egyenesen egy hulladékfos, ha látnád, ahogy jellemzi, fetrengnél a röhögéstől Szerintem viszont nem volt rossz, nekem tetszett, de köze nincs a ockárhoz.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
brownus
veterán
válasz gejala #26279 üzenetére
De ezúttal az is látszik, hogy del Toro nagy gamer is. Hellboy látványosan Duke Nukem hozzáállással és szövegekkel nyomja, a második részben párszor konkrétan majdnem szó szerint lopja a dumát. A film közelebb van a Duke életérzéshez, mint a Shoot 'Em Up a Max Payne-hez, pedig az is egy nem szándékos játékadaptáció volt.
van benne valami
-
mephi666
nagyúr
válasz gejala #26279 üzenetére
a golyózáport a max payne-re akarták építeni? hm... ez meg sem fordult a fejemben... habár a golyózápor sokkal közelebb állt a max payne játékhoz, mint az elkészült film... az valami annyira hitvány volt, hogy soha többet látni sem akarom... a játék nagyrészt akcióból állt, a film első órájánál viszont egy átlag barátokközt rész is izgalmasabb
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
PazsitZ
addikt
válasz gejala #26371 üzenetére
Konkrétan eddig lusta voltam amúgy utánaolvasni, de akkor sok dolog fikció benne?
Egyáltalán nem ismerem a valós sztorit.Egyébként tetszett voltak vicces részek, kockulás, dráma, a zene is jó volt bár ebben elfogult vagyok.
Mondjuk azt is hozzá kell tennem, hogy pozitívan csalódtam, mert messze gyengébb filmre számítottam.- http://pazsitz.hu -
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #26482 üzenetére
Egyébként azt pletykálják, hogy a Warner se akar kimaradni a felhajtásból és még idén jön a bővített LOTR Blu.
Az kurva jó lenne!
Jhonny06: A pofám leszakad! És ugyanez lesz Oscarral is! Röhej, h. pl. Leot nem is jelölték semmire se, pedig Inceptionért is, de Shitter islandért meg 1000%, h. megérdemli...
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #26515 üzenetére
A legjobb színész kategóriában mindig ott van a neve mellett, hogy melyik filmért kapja a jelölést.
Mivel egy színész egy évben több filmben is játszhat, nyilván megjelölik.
Azon meg felesleges vitatkozni, hogy a The Social Network jó film-e, merthogy az. Az összes kritikus és hozzáértő szerint az év egyik legjobbja. Innentől csak hülyét csinál magából, aki ez ellen megy.
Leszarom az idióta kritikusokat, meg a többi megmondóembert. Sztem ez egy szar film, és kurvára nem jelentheted ki tényként, hogy jó. Most hülyét csináltam magamból? ...
Az a legjobb filmzene, amit a film alatt nem is veszel észre, akár nem is emlékszel rá utána, de nagyon feltűnő lenne, ha nem lenne a film közben.
Ez sztem rohadtul nem így van... Ugyan mitől lenne egy bmi dolog attól, jó, h. teljesen felejthető? Másrészt a filmzene egy kifejező eszköz a filmben, sokszor arra kell, hogy arra figyelj, és nem a képre!
[ Szerkesztve ]
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #26529 üzenetére
Shutter Island alapból nem elég jó az Oscar színvonalhoz
Miért?
Szeretem az ilyen dolgokat, amikor minden kritikus meg filmszakmabeli hülye, de a fórum bezzeg tele van igazi filmesztétákkal, akik jól megmondják, mi a tuti.
Nem mondtam ilyet, h. minden kritikus hülye. Azt meg pláne nem, hogy minden filmszakmabeli hülye.
-
Jhonny06
veterán
"Szeretem az ilyen dolgokat, amikor minden kritikus meg filmszakmabeli hülye, de a fórum bezzeg tele van igazi filmesztétákkal, akik jól megmondják, mi a tuti."
Te pont ezt csinálod, csak fordítva. Nos, az sem jobb, hogy 0 saját véleménnyel és érvelés nélkül (azt, hogy benyögöd ide, hogy "mert jó a forgatókönyv" nem érvelés) mások véleményével próbálsz felülkerekedni. Ezt a baromságot pedig gyorsan felejtsd el, hogy ha pár "kritikus" szerint jó egy film, akkor az a megrendíthetetlen igazság és hülyét csinál magából az, aki az ellenkezőjét állítja. Gyors példa, hogy mennyire vissza tud nyalni a fagyi: ezen a fórumon te és rajtad kívül talán még egy ember állítja, hogy a TSN kimagaslóan jó, ehhez képest az Inception egyáltalán nem. Na most akkor nálunk van a megrendíthetetlen igazság, te meg hülyét csinálsz magadból minden egyes kommenteddel. Ezzel az erővel.
"Mondj egy példát, mikor is kellene a zenére figyelni a film helyett. Ha direkt elkezdem hallgatni a zenét, akkor kiesem a filmből, ami nem jó."
Megsúgom: Inception utolsó 1-2 perce. Hans Zimmer mindenki szerint az egyik legjobb (ahogy te szoktad írni) filmzene-szerző, míg a TSN-féle 0, semmit nem tett le az asztalra, ez sem maradt meg az emberek 99%-ában a film után. Még a nevét is ki kell gúgliznom, ha írni szeretnék róla.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz gejala #26542 üzenetére
Ez pont, hogy bevon a filmbe. Külön nem figyelsz erre, összefonódik a film egészével.
Talán rossz volt a példa, de épp, hogy nagyon emlékezetes volt ez. De akkor ott az uccsó 2 perc... Nolan is mondta, hogy akkor a zene a lényeg.
Meg a díjakat is biztos véletlenül kapta.
Jajjistenem, hány film kapott már rengeteg díjat érdemtelenül...
Ez nem változtat semmit egyik film értékén se.
Azért csak számít, ha egy elég jó mintának számító sok embernek nem tetszik.
A gyenge párbeszédek/karakterek kizáró oknak számítanak, pont amiben az Inception gyenge és a TSN iszonyat erős.
Ez LOL.
Integra: Az a kár, hogy ennek kell örülni.
Tibiajax: Sztem nagyon jó a szinkron.
madgie: Én szeretem az NiNt, de a film nézése közben eszembe se jutott, hogy ez Trent lehet... És mondom, totál elfelejtettem az egész soundtracket.
(#26549) gejala : Rengeteg filmnél sokszor jobb a szinkron, mint az eredeti, sőt, sokszor a szinkron teszi jó filmmé. Legalábbis nekünk. Főleg vígjátékoknál. Sajnos ez egyre kevésbé fordul elő.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Amúgy abból indulunk ki ugye, hogy az Oscár 100%-ban igazságos, nem részre hajló és keresztény. Te magad is írtad, hogy vannak olyan emberek akik inkább megérdemlik.
Én pont ezért már régóta nem tartom mérvadónak az Oscar-t. A felhajtás körülötte lassan többet ér mint maga a díj (ugyanakkor itt jegyezném meg, hogy változatlanul hatalmas gratuláció Lenox fórumtársnak és társainak a szakmai Oscárét )A TSN nekem sem jött be, és szerintem sem érdemelt volna meg ennyi díjat. De nem megyek bele, mert már van két fórumtárs akivel már diskurálsz róla.
(#26550) WonderCSabo: Rengeteg filmnél sokszor jobb a szinkron, mint az eredeti, sőt
A jó kis Ford Fairlane kalandjai Nagy Feróval plTibi: szerintem is mehet szinkronosan. Bár ugye én eléggé elfogult vagyok a magyar szinkron iránt.
[ Szerkesztve ]
-
cszn
őstag
Igaz nem lehet elmenni mellette, de mennyire lehet adni rá?
A RT-on annyit lehet megadni, hogy tetszik e vagy nem. Ez épp egy fokkal jobb csak annál, hogy valaki rákattint facebookon egy lájkra. Nem olvasod el mind a 200-nak a kritikáját amiben leírja, hogy mi tetszett/nem tetszett neki benne. Hogyan lehet összehasonlítani két teljesen más stílusú és hozzáállású filmet az alapján, hogy hány kritikusnak tetszett vagy nem?
Az imdb pontozása jobb lenne, de erre meg mindenki rászállt és a top250-ben már ott figyel a Wall-E meg a District 9 meg még lehetne sorolni hány nem oda való film.
A díjakról meg annyit, hogy amire még a legtöbbet lehet adni (Cannes) ott is előfordulhat olyan, hogy Tarantino zsűrielnöksége alatt megkapja a legjobb filmnek járó díjat a Somewhere, aztán a saját éves összesítőjében nincs benne az első tízben.Szóval a díjakat és a pontozós oldalakat csak fenntartással. Inkább tessék kritikákat olvasni, mert azokkal lehet egyetérteni és nem érteni, de a pontszámokkal nem igazán.
-
brownus
veterán
Másrészt nem mindig az kapja a díjat, aki adott évben a legjobb volt - na, ezért nem foglalkozom ki mikor mit nyert az oscaron/globeon... pl. az a mai napig vicc, hogy egy nicole kidman vagy a renée z. oscart kapott... úristen. egy show, nem több. a gálákon összejönnek a színészek és buliznak egy nagyot. azért egy ilyen bulira elmennék egyszer.vajon kivel lehetne emberi módon elbeszélgetni...
már csak ezerarcú tominak kéne oscart adni
-
cszn
őstag
válasz gejala #26566 üzenetére
Korrekt igen, de semmi több. Olyan zsánerfilmeknél mint Az Amerikai (szvsz az utóbbi idők egyik legjobb filmje) vagy pl. The Brøken (Tükör/szilánk) nem működik. Ránézek és nagy lehúzásnak tűnik pedig remek rétegfilmek. Vagy itt van az általad említett Bombák földjén ami RT-on 97% ami nagy túlzás, erre filmre pár év múlva alig fognak néhány emlékezni. Utána kell járni na.
-
Odin_James
tag
válasz gejala #26605 üzenetére
Colin Firth (ha nem ő kapja, akkor James Franco) és Natalie Portman szinte biztos, hogy haza fog vinni egy-egy szobrot. A The King's Speech több kategóriában is biztos befutó: Legjobb Adaptált Forgatókönyv, Legjobb Smink, Legjobb Jelmez és talán még a Legjobb Férfi Mellékszereplő (Geoffrey Rush).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest