- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz gejala #26542 üzenetére
Igaz nem lehet elmenni mellette, de mennyire lehet adni rá?
A RT-on annyit lehet megadni, hogy tetszik e vagy nem. Ez épp egy fokkal jobb csak annál, hogy valaki rákattint facebookon egy lájkra. Nem olvasod el mind a 200-nak a kritikáját amiben leírja, hogy mi tetszett/nem tetszett neki benne. Hogyan lehet összehasonlítani két teljesen más stílusú és hozzáállású filmet az alapján, hogy hány kritikusnak tetszett vagy nem?
Az imdb pontozása jobb lenne, de erre meg mindenki rászállt és a top250-ben már ott figyel a Wall-E meg a District 9 meg még lehetne sorolni hány nem oda való film.
A díjakról meg annyit, hogy amire még a legtöbbet lehet adni (Cannes) ott is előfordulhat olyan, hogy Tarantino zsűrielnöksége alatt megkapja a legjobb filmnek járó díjat a Somewhere, aztán a saját éves összesítőjében nincs benne az első tízben.Szóval a díjakat és a pontozós oldalakat csak fenntartással. Inkább tessék kritikákat olvasni, mert azokkal lehet egyetérteni és nem érteni, de a pontszámokkal nem igazán.
-
cszn
őstag
válasz gejala #26566 üzenetére
Korrekt igen, de semmi több. Olyan zsánerfilmeknél mint Az Amerikai (szvsz az utóbbi idők egyik legjobb filmje) vagy pl. The Brøken (Tükör/szilánk) nem működik. Ránézek és nagy lehúzásnak tűnik pedig remek rétegfilmek. Vagy itt van az általad említett Bombák földjén ami RT-on 97% ami nagy túlzás, erre filmre pár év múlva alig fognak néhány emlékezni. Utána kell járni na.
-
cszn
őstag
Egy különös csaj kiborulásáról szóló stíluskutyulmány, pszichothriller, dráma és néhol horror elemekkel. Azt hiszem sokaknak Natalie Portman játéka lehet ellenszenves ezzel az ultraérzékeny karakterrel. Nem gyakori az ilyen ember és a legtöbben - ahogy a filmben is - az ilyeneket levegőnek nézi vagy megvetően lenézi. Ha nem érdekelnek a különleges karakterek akkor érthető, hogy nem tetszett, de a kivitelezésben nem hinném, hogy sok hibát lehetne találni.
-
cszn
őstag
Könnyű kiforgatni a szavakat, de "Ha"-val kezdődik a mondat így az első és utolsó bekezdésre nem válaszolok inkább. Indirekt módon mutattam rá arra, hogy szerintem azoknak tetszhet akik szeretik a a különleges karaktereket (mert azt írtad erre vagy kíváncsi).
Ha már itt tartunk akkor szerinted mitől volt jó a rendezés ha "unalmas volt", "egyértelmű volt", "ki is mehettem volna"? -
cszn
őstag
válasz venember83 #26662 üzenetére
Kubrick egyszer valahogy úgy fogalmazott, hogy ha valaki megértette a filmet akkor ők (a készítők) valamit nagyon elrontottak. Úgyhogy nem user error.
Egyébként én is így voltam vele, többször is. De annyira jó nézni és annyi minden eszembe jut róla... vagy mi.(#26661) Motion_Blur Asszem febr. 17.-től.
[ Szerkesztve ]
-
cszn
őstag
válasz madgie #26687 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kettő kizárja egymást. Inkább csak túl éles szemű/fülű. De ami a lényeg, hogy tényleg nem az ilyen hibák rontják el a filmeket.
(#26709) WonderCSabo A rendező úr holland.
Látta itt valaki a Pusher c. filmet? Magyarul Elátkozott város. Dán múvi, '96-os és egy drogdílerről szól. Realista, mozgalmas, nagyon jó korképnek tűnik nekem. Gyorsan szedem is le a köv. két részt. 9/10 (szigorú értékelés mellett is.)
[ Szerkesztve ]
-
cszn
őstag
válasz gejala #26788 üzenetére
Érdekes, én is most néztem meg egy hete kb. Nagyon magával ragadó, szinte tökéletes film. Manapság sajnos már nincs ilyen tinifilm ami ennyire okos és vicces is egyben. Utolsó ilyen ami eszembe jut a Fucking Åmål. Ja dehogyis! A Moszkvatér szintén okos és vicces is egyben. Ráadásul magyar is.
Mostanában az Easy A volt amit ilyesminek lehet felfogni, de amennyi tanulságot abból le lehet szűrni azt kb lehúzhatod a WC-n. Szóval az is inkább csak vígjáték volt. Ebben viszont generációs problémák jelentek meg. Igaz nem a mi közegünkből, de annyira szerethetően tálalták, hogy teljesen magaménak éreztem.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest