Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
PazsitZ #22432 üzenetére
lehet mert csak fiatal voltam..
igen... valahol itt leledzik szerintem inkább az igazság..
régen, sulis korunkban annyira más igényeink voltak, más értékrendekkel, más érdeklődési körrel. emlékszem, az osztály összes fiútagját -élükön velem- totál behülyítettek olyannak, hogy a heti pingpongverseny győztese egy eredeti nindzsa színrelép-plakátot fog kapni, sho koshugival (szkoszkogival...) vérre mentünk érte
most, 31 évesen, hadd engedjem meg már magamnak, ha elémraknak egy ilyen képet, ahol letűnt korok akciósztárjai, kivénhedt pankrátorokkal meg dzsetlíkkel áll egy-egy puskával a kezükben, ne ájuljak már tőle..
annyira, annyira gyenge
de, ha erre van igény, nyilván van, felőlem legyen kasszasiker, nem rajtam fog múlni
Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest