Új hozzászólás Aktív témák
-
kismozso
csendes tag
De olyan megoldást mondjatok lécci, hogy a visszafejtéshez ne kelljen külön progi. A camuflage dolog... Hááát... Én nem elrejteni szeretném a fileokat, hanem azt hogy a tartalmához csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Mivel üzleti dologról van szó, csak olyan megoldást használhatok ami tutira jó, és baromi nehezen visszafejthető illetékteleneknek (akár több év is)
[Szerkesztve] -
kismozso
csendes tag
A rendszergazdálkodó!
Meg azt bizonyos szinten karban is kellene tartani.
Most próbálgatom ezt a Winrar-os jelszavas tömörítést. Szomorúan látom, hogy itt rossz jelszó esetén nem lép tovább a kitömörítésnél. Ezt szerintem tök könnyen kihasználják a kódtörő programok. Próbálgatással rá lehet jönni az összes variáció kipróbálásával.
Olyan progi kéne ami rossz kód esetén is elkezd zakatolni pár másodpercig, magyarán kitömötíti, de használhatatlan adathalmazt hoz létre. Nem hiszem el hogy nem lehet ilyen progit találni. Hogy oldják ezt meg mások. Valahogy biztosan... Nem hiszem, hogy részemről ez egy extra igény lenne...
;) kismozso
[Szerkesztve] -
kismozso
csendes tag
DE FTP SZERVERT NEM ÁLL MÓDOMBAN ÜZEMELTETNI
-
kismozso
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igazából arról lenne szó, hogy nagyobb méretű fileokat szeretnék átküldeni a megbízóknak. Mivel ezek céges anyagok, nagyon nem szeretném hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az adatok. Eddig azt csináltam, hogy letömörítettem, és e-mailben küldtem el. Viszont mire 200 Mb-ot 4 MB-os levelekben elküldök, kinő a szakállam.Léteznek ilyen feltöltő oldalak mint pl a www.toldacuccot.hu de nekem ezzel csak az a bajom, hogy nem védi semmi a feltöltött adatokat (csak a link - vagy ez elég?). Ezért gondoltam arra, hogy talán ha feltöltöm egy ilyen oldalra, titkosítva az nekem jó megoldás lenne. Viszont olyan megoldás kell, hogy könnyen visszanyerhetőek legyenek a feltöltött adatok kezdő felhasználók számára is. Ezért volna jó valami önkicsomagoló megoldás, amihez tulajdonképpen semmi nem kell.
(ezt most csak én találtam ki, de létezhet olyan titkosítási mód, hogy amikor a kódot kéri, akkor bármit elfogad, és a megadott kód szerint visszafejti az adatokat, de nyilván valóan csak értelmetlen valami lesz csak belőle. Ezt azért gondolom, hogy jó módszer, mert ez megnövelné a visszafejtés idejét persze a jogosulatlanul próbálkozók számára)
VAGY ha valaki tud olyan megoldást, amivel ezt a problémámat meg lehetne oldani, azt szívesen veszem. (sajna FTP és saját szerver üzemeltetését nem tudom megoldani, tehát ezt ne írjátok megoldásként)
Előre is köszönöm mindenkinek! -
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel titkosított file készíthető. A visszafejtéshez viszont ne kelljen semmilyen különleges program. A legjobb az lenne ha készítene egy exe file-t, hasonlóan az önkicsomagoló ZIP fájlhoz csak ez kérjen egy kódot. Lényeg, hogy szinte lehetetlen legyen visszafejteni a benne lévő adatokat.
Előre is köszönöm mindenkinek a ki segít!
;)
Üdv.: kismozso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Napelem
- PlayStation 5
- Ford topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest