Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az oké egyébként csak a community mikor volt jó? Tavaly a legdrágább lap ki volt? Zaha? Simon baba lap volt arra emlékszem de ő is csak azért mert 5* weak volt 99 pace mellé
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...Saul vagy Vidal között vacillálok de szerintem előbbi lesz. Egyrészt mert nála megvan az esély, hogy valaha betudom építeni másrészt olcsóbb, harmadrészt link miatt Brunonak maradnia kéne a kezdőben és így félidőben cserélném valamelyikre a kettő közül arra meg szerintem jobb a Saul a sebesség miatt.
#14619gabesz82
Tudom melyik felállásra gondolsz de az 4312 nem 41212
Most ez az új elterjedt felállás.
Press after possession loss+felfutó szélsők+3 középpályás amiből 2 támad is.
Szerintem a hétvégén rá is próbálok a press rész nélkül egy Sanches-Bruno-Saul kpval.Ja és hajrá Kehrer
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Ezt sem vágom, hogy egy játékos, hogy a p**ba felejt el egyik évről a másikra ballal lőni?
Na mindegy...