Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Arra jöttem rá egyébként, hogy totál értelmetlen kapusra költeni továbbra is. Még csak mozgatni sem kell őket. Egy dolgot kell csinálni mégpedig nyomkodni az Y/Háromszöget amivel ráfut a csatárra. Az emberek 90%-a nem csinálja meg a ballrollt, hogy elrúgja mellette szóval úgyis belerúgják. Mozgatni meg csak a hosszúba kell mert mindenki odarúgja
Oblak illetve Pope az egyedüli aki jól védett nálam idén.A kiugratást úgy tudod kivédeni ha odaváltasz a védőre és hamarabb elkezdesz visszafutni így mire odaér a labda te leszel előnyben. Szerencsére én már nem kapok emiatt gólokat mert megtanultam a védekezését
Mondjuk volt olyan ellenfelem rivalsban aki 22%-os labdabirtoklást hozott össze(5-3-ra nyertem). Ő annyit csinált, hogy ahol éppen labdához jutott egyből lőtte előre pickelt Sarrnak meg Mbappenak. Hiába védtem le a legtöbbet 1-2 úgyis eljut hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest