Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ez ellen nyilván brazillal jönnék, de én amúgy azt élvezem, ha bronzokkal v ezüstökkel játszok.. Volt már full arany Brazil csapatom Pato-val Robinho-val Neymarral meg stb.., de nem tetszett.. Túl könnyű volt velük.. Meg volt Russian Leage team is.. Doumbia Wellington McGeady, R. Carlos meg ilyen tápos csirkékkel, de azt se élveztem..
Nekem ez a 2-3 csillagos csapattal fingatni a 4-5 csillagosokat az igazi élvezet

Ha kész lesz az ezüst Brazil utána még 1 Angol Full Pace teamet fogok csinálni, aztán ráhagyok a csapatgyártásokat.. Már így is kb fél millám van a játékosokban minimum.. Sőt..
Aztán a brazil ezüst csapathoz még kell minimum másik fél milla..Na majd játszhatunk ha kész lesz a csapat! Mivel nem nagyon van időm játszani biztos elpicsáznál, de a FUN a lényeg ;P
Jó játszást!
Felveszel Originbe?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest