Hirdetés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Köszi, hogy ekkora noobnak nézel.

A legnagyobb bajom azzal van, hogy a cselezéshez nem elég a jobb analóg kar, be kell hozzá nyomni az iramvezérlést.
Mert ha csak az analóg kart nyomom, akkor csak hosszan megtolja. Ami kell is, de miért nem volt jó a régi SHIFT + jobb kar?!
De beállítottam egy hátsó gombra, így tulajdonképpen elvagyok. A másik, amit nem értek, hogy miért vannak összekötve egyes támadó-védekező gombok. Azaz, ha a támadó gombok beállításánál kicserélek 2 gombot, akkor az van, hogy a védekező gombkiosztásnál is felcseréli az adott gombokat. Így van az például, hogy egy gombra került a lövés és a kapuskifutás. És kb. random dönti el a játék, épp melyik szerettem volna megnyomni. Pl, ha beívelik a tizenhatosomra a labdát, kihozza a kapust, pedig csak ki akartam fejelni. (Az íveléssel azért nem szoktam fejelni, mert akkor általában csak becsúszik, akkor meg még egy tizenegyest is kapok, rosszabb esetben egy pirossal együtt.
) Vagy ha épp üresen van a labda (azaz épp senkinél nincs, vagy nálam van és hosszan megtolom
), akkor utána nyomom a lövést, de nem történik semmi. Ezért gondoltam, hogy ilyenkor azt hisz, ki akarom hozni a kapust.
De ezt egyébként akkor is megcsinálja, amikor csak kocogok a kapu felé, a labda a "lábamon", nyomkodom a lövést, de csak belevezeti a kapusba. Arról nem is beszélve, hogy az én (saitek) gamepadomon jobb oldalon nem 4, hanem 6 gomb van, ami tulajdonképpen 5, mert az egyikkel a menübe lépek, de azt a plusz egy gombot remekül tudnám használni, ahogy régen a fifa10-ben használtam is, de itt neeem, el kellett ba**ni. 
Szóval, várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Warhammer 40.000
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legnagyobb bajom azzal van, hogy a cselezéshez nem elég a jobb analóg kar, be kell hozzá nyomni az iramvezérlést.
Mert ha csak az analóg kart nyomom, akkor csak hosszan megtolja. Ami kell is, de miért nem volt jó a régi SHIFT + jobb kar?!
De beállítottam egy hátsó gombra, így tulajdonképpen elvagyok. A másik, amit nem értek, hogy miért vannak összekötve egyes támadó-védekező gombok. Azaz, ha a támadó gombok beállításánál kicserélek 2 gombot, akkor az van, hogy a védekező gombkiosztásnál is felcseréli az adott gombokat. Így van az például, hogy egy gombra került a lövés és a kapuskifutás. És kb. random dönti el a játék, épp melyik szerettem volna megnyomni. Pl, ha beívelik a tizenhatosomra a labdát, kihozza a kapust, pedig csak ki akartam fejelni. (Az íveléssel azért nem szoktam fejelni, mert akkor általában csak becsúszik, akkor meg még egy tizenegyest is kapok, rosszabb esetben egy pirossal együtt.
De ezt egyébként akkor is megcsinálja, amikor csak kocogok a kapu felé, a labda a "lábamon", nyomkodom a lövést, de csak belevezeti a kapusba. Arról nem is beszélve, hogy az én (saitek) gamepadomon jobb oldalon nem 4, hanem 6 gomb van, ami tulajdonképpen 5, mert az egyikkel a menübe lépek, de azt a plusz egy gombot remekül tudnám használni, ahogy régen a fifa10-ben használtam is, de itt neeem, el kellett ba**ni.