- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
na 1 hét fifázás után rákellett jönnöm, hogy legendary-hez még kevés vagyok, legjobb esetben döntetlenre tudom hozni a meccseket, talán 1-2szer sikerült nyerni hasonlo erősségü csapat ellen.Próbaképpen visszavettem professionalra.
A csapattársaim továbbra is furcsa dolgokat csinálnak.Töbsször előfordult, hogy az ellenfél beadásánál nem váltott az aktuális emberre automatikusan a progi, és fejelésnél ugye fel sem ugrott emiatt az ember.Igy kb már 20 golt kaptam eddig.
Következö szitu.
Jön rám az ellenSÉG, 3 támado 3 védő, csávo hozza a labdát, én váltok az egyik védöre akivel fogom(running jockey) az egyik szöktetni kivánt labdátlan támadot, a másik védö pedig ugyanugy tökéletesen fogja a szöget a másik támadonál.Namost akkor a 3.elöl lévö védömet team pressure gombbal ráuszittom a labdásra hogy zuzzamárle, odamegy, de látom hogy inditja is a csatárt(azt amelyiket a gép haverom fogta), lesröl szo sincs, a labda elrugása után a gépvédő megtorpan és és utána megint ugyanugy fut tovább a csatár MÖGÖTT MERT PONT ANNYIRA TORPANT MEG HOGY SZABADON KAPJA AZTA SZÁJBASZEXUÁLT LABDÁT AZA NYOMORÉK.és ez barca védelem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest