Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ez mondjuk igaz!
De az hogy nem tudok fejelni a csapatársamhoz az az EA-nek a köcsög hibája! Kedves GzC téged is idegesítene... Tesztelés alatt ezek oltári hibák.És szomorúnak tartom hogy ezeket patchel javítják.Tudom nem szabadna háborognom mert nem eredeti a game,de úgyérzem ez közelsem helytálló.Erre büszke az EA??
A védekezési és ütközési+becsúszás azt lehúzhatják a WC-n.És ezzel nem csak én vagyok egyedül. Hihetetlen hogy csak profin játszok,de a gép nincs jobb szó erre.LESZOPAT!
Vannak benne IRREÁLIS dolgok. Hiába egy évbe nem lehet belesüriteni mindent,hiszen akkor a köcsög Canadaiak mit adnának ki??? Talán a Super Mariót.De tudod GzC jövöhéten megveszema Media Marktban... de ha ezeka hibák fent állnak,akkor nagyon szép levelet írok Canadába.Persze figyelmen kívül hagyják egyételmü.De szépen összeszedetten leíroom,hogy ez volt az elsö és utolsó hogy én támogattam öket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az hogy nem tudok fejelni a csapatársamhoz az az EA-nek a köcsög hibája! Kedves GzC téged is idegesítene... Tesztelés alatt ezek oltári hibák.És szomorúnak tartom hogy ezeket patchel javítják.Tudom nem szabadna háborognom mert nem eredeti a game,de úgyérzem ez közelsem helytálló.Erre büszke az EA??
A védekezési és ütközési+becsúszás azt lehúzhatják a WC-n.És ezzel nem csak én vagyok egyedül. Hihetetlen hogy csak profin játszok,de a gép nincs jobb szó erre.LESZOPAT!