- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankok56
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna valki nekem segíteni interneten jáccani a fifával ? -
atesss
addikt
Üdv !
Nincs valaki itt a fórumon, akinek Intel GMA4500-al szerelt notija van, és ki tudná próbálni, hogy hogy fut rajta a Fifa 09, vagy esetleg a Fifa 08 ?
Laptop vásárlásában lenne döntő szempont, hogy elmegy-e rajta, vagy mindenképp erősebb VGA-jú noti kell. -
ugux
tag
Sziasztok,
én tegnap vettem meg az eredetit. Ma gondoltam jatszom egyet online, de nem jött össze, pedig minden regisztrációt megcsináltam, meg sikeres is volt, de mikor belépek az EA online részbe, akkor azt írja, hogy valami frissítés még elérhető és frissítsek mielőtt belépek, na ez már nem sikerül, mert kapok egy üzentet alul, hogy
"FTP kapcsolat létrehozása...
Lista letöltése sikertelen: easo_path_4.txt"aztán ennyi....tűzfalat is kikapcsoltam hátha az a baj, de az sem segített.
Lehet még a Fifa 07-el online játszani egyaltalan?Köszi előre is, remélem még néha ránéz valaki erre a témára is

-
(Darkwood)
őstag
-
fpeter07
veterán
Hollandokat mi is kerestük.. úgy látszik nincs

-
(Darkwood)
őstag
Itt is megkérdezem: Miért nincsenek a csehek és a hollandok a nemzetközi csapatokban?

-
(Darkwood)
őstag
Senki nem fifázik?

-
(Darkwood)
őstag
Hát nagyon úgy tűnik, hogy az összeset meg kell csinálni, mert különben nem lehet az EFA kupát megnyitni!

-
(Darkwood)
őstag
Ja igen most már megvan. Zóna, mint pl.: skandinávia, ami még nincs megcsinálva! Ha azt most megcsinálom, akkor megnyílik a EFA kupa. Gondolom!
-
(Darkwood)
őstag
Nem nagyon értem ezt a zónás dolgot, de meg fogom nézni! A mentést meg köszi!

-
Dr. Romano
veterán
Viktor(uöcsem):
"Több zóna van a játékban, válassz egy másik zónát. Hármat kell megcsinálni ahhoz, hogy felszabduljon a Legenda szint.De egyszerűbb ha letöltöd a mentésemet, attól te még végigjátszhatod a te profilodon, csak így legalább látod én melyiket csináltamn."
Romano:
Remélem érted a lényegét

-
(Darkwood)
őstag
Már alig várom...!

-
Dr. Romano
veterán
Már nincs nálunk, de amint találkozok vele megkérdezem

-
(Darkwood)
őstag
Én nem akarom letölteni, csak azt mondja meg, hogy world classic szinten, hogy lőtt a kapussal gólt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Unökaöcsém végigtolta fullon az egész játékot. Látom sokaknak ez itt még nem sikerült
Aki játszani akar a Fifa07-el legendás szinten az töltse le az ő mentését:
http://krisz5.uw.hu/FIFA07.rarés köszönje meg neki!

-
(Darkwood)
őstag
Nekem ott alapba szürke a kapusom, tehát nem tudom beállítani. Vagy ez csak nálam lenne így?

-
RoyalFlush
őstag
Be lehet állítani, hogy ki rúgja a szabadot, szögletet (jobb vagy bal oldalról), stb. Ott kellene megnézni, hogy a kapust ki lehet e választani ..
-
(Darkwood)
őstag
Haldoklik a topic!

-
(Darkwood)
őstag
Bár gondolkoztam azon is, hogy van egy olyan csapat (amiről sajnos nem tudok), melynek kapusa rúgja vagy a szabit vagy a 11-est. Amíg ezt nem csinálom meg addig nem mehetek tovább a próbákban!

-
(Darkwood)
őstag
Én csak egy kérdésre szeretnék választ kapni: Hogy lehet a kapussal gólt lőni, mert nem engedi, hogy kapussal lőjjek tizenegyest, vagy szabadrúgást és ha kimegyek a kapussal max a félpályáig jutok!

-
(Darkwood)
őstag
Az útobbi! Valaki biztos végig vitte, csak nem jelentkezik!
-
RoyalFlush
őstag
Nem hiszed el, hogy nem ír a topicba senki, vagy hogy senki sem vitte végig a mester fokozatot?
Én biztosan nem ... -
(Darkwood)
őstag
Naaa, senki?
Nem hiszem el!
-
(Darkwood)
őstag
Ha a próbákat csinálom, akkor azt ő állapítja meg, hogy milyen szinten kell teljesítenem!
-
RoyalFlush
őstag
Te milyen fokozaton játszol?
-
(Darkwood)
őstag
Valaki végig vitte már a mester fokozatot?
-
Makaveli
senior tag
UP!
-
Makaveli
senior tag
Tud valaki olyan peccset hozzá amiben már a 2007.08.25-ös felállás van benne? Mert a 08 nem jön be annyira, mint a 07. Szal tud valaki ilyen patch-et?
-
Makaveli
senior tag
Patch-et miért nem bírom felrakni? 45%-nál megakad a telepítése.
-
Makaveli
senior tag
UP! a kérdésemnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)