Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madn!ght

    addikt

    Srácok, kis tanácsra lenne szükségem.

    Ti mit csináltok, állítottok át, ha az alábbiakat tapasztaljátok a játékmenet során:

    - a passzok erőtlenek, épp hogy csorognak, továbbá nagyon pontatlanná válnak (általában az ellenfél team press állítását követően - ezt haverral online meccs közben "leteszteltem", igazolódni látszik). Button delay gyanús is, de squad battlesben is érzem sokszor.
    - szabadrúgáskor a kapus minden gombnyomás nélkül, eloldalazik a szögletzászló irányába, ha épp észlelem is, manuálisan alig tudom visszacibálni. (!!!) Sokszor nem is látom, mert a sorfalat figyelem. (nem, nem nyomom be a kapus mozgatását)
    - a kapus képtelen 20 méteren kívülre kirúgni a labdát, nem vagyunk képesek felszabadítani, mert minden kipattanót az ellenfélhez irányít az AI.

    Mi a jó stratégia a fenti esetekben? A labdabirtoklással próbálkoztam, ("míg elmúlik a script"), de persze olyankor pedig sokszor az történik, hogy a passzt szándékosan pontatlanul/erőtlenül adja a játékosomnak és elveszi az ellen, gól. Vagy csinál egy botláshoz hasonló sasszét, eredménye pedig az előzőekben leírtak.

    Mivel lehet a scriptet ellensúlyozni? Több formáció és taktika váltás sem segít. Sőt, ha érzékelem a "minden labdát az ellenfélhez" effektet, ha olyankor változtatok a D paddal taktikát, akkor instant gól.

    Írtátok korábban, illetve a YT vidiken a prok meccs közben is állítanak a taktikán, de az a problémám, hogy még nem vagyok tisztában azzal, hogy melyik állításnak mi lesz "fizikailag" az eredménye a pályán. (oké, hogy szélesség, mélység, drop back, meg long ball, de azt nem tudom eldönteni, hogy mi is ilyenkor a célravezetőbb)

    Köszi előre is! :R :R :R :R

    ₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

Új hozzászólás Aktív témák