Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Juventus FC #7095 üzenetére
Hát igen, csak kurva idegesítő egy kamu büntető miatt elbukni a meccset.
Így is a hendi befolyásol elég rendesen + még rájön ez, hogy nem tehetsz semmit a büntetők ellen szóval megvan ez a küzdök mint állat meccs végéig, de ha nem velem van a gép akkor úgy is 8 feeling.
Én már úgy vagyok vele, hogy végigrobotolom a meccset, de az utóbbi időkben már megszoktam, hogy úgy is elgyapálnak.Ha más nem tuti a 90. percben egymásnakfut 2 védőm vagy a kapus öngólt rúg meg ilyenek. Van, hogy nem is várom meg a végét, mert látszik egyből, hogy mi a helyzet. Ilyen amikor uralom a meccset lövöm a kapufákat, aztán gyerek támad bárhonnan rálövi gól... hiába lövök 20 kapufát ő háttal a kapunak 20 méterről átlósan ellövi és a kapusom belepkézi (nem csavart labda, csak sima egyenes lövés)..... volt olyan meccs, már direkt erre is figyeltem, a kapusom nem ért labdához, tehát nem ért labdához egész meccsen!!!! Ellenfélnek volt 3 kapuralövése, kisodródott lehetetlen helyzetből, mindhárom csutakra bement ezen kívül még kapu mellé sem lőtt egyet sem a kapusom nem érintett labdát egész meccsen. (hazaadásom sem volt)
Persze én 99%-os helyzeteket belelövök a kapusába hiába próbálom helyezni jobbra-balra a labdát valahogy beleblokkol mindig. Volt, hogy mondom oké eltolom mellette Ibarboval... ez meg is történt, eltolom a kapus mellett, üres kapu és és és semmi... Ibarbo nem reagált a lövés gombra hiába nyomtam, csak állt ott vagyis sodródott tovább a mozgástól és kivitte a labdát.... szóval én nem tudom mi ez de most nagyon ellenem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest