Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Juventus FC #7095 üzenetére

    Hát igen, csak kurva idegesítő egy kamu büntető miatt elbukni a meccset.
    Így is a hendi befolyásol elég rendesen + még rájön ez, hogy nem tehetsz semmit a büntetők ellen szóval megvan ez a küzdök mint állat meccs végéig, de ha nem velem van a gép akkor úgy is 8 feeling.
    Én már úgy vagyok vele, hogy végigrobotolom a meccset, de az utóbbi időkben már megszoktam, hogy úgy is elgyapálnak.Ha más nem tuti a 90. percben egymásnakfut 2 védőm vagy a kapus öngólt rúg meg ilyenek. Van, hogy nem is várom meg a végét, mert látszik egyből, hogy mi a helyzet. Ilyen amikor uralom a meccset lövöm a kapufákat, aztán gyerek támad bárhonnan rálövi gól... hiába lövök 20 kapufát ő háttal a kapunak 20 méterről átlósan ellövi és a kapusom belepkézi (nem csavart labda, csak sima egyenes lövés)..... volt olyan meccs, már direkt erre is figyeltem, a kapusom nem ért labdához, tehát nem ért labdához egész meccsen!!!! Ellenfélnek volt 3 kapuralövése, kisodródott lehetetlen helyzetből, mindhárom csutakra bement ezen kívül még kapu mellé sem lőtt egyet sem a kapusom nem érintett labdát egész meccsen. (hazaadásom sem volt)
    Persze én 99%-os helyzeteket belelövök a kapusába hiába próbálom helyezni jobbra-balra a labdát valahogy beleblokkol mindig. Volt, hogy mondom oké eltolom mellette Ibarboval... ez meg is történt, eltolom a kapus mellett, üres kapu és és és semmi... Ibarbo nem reagált a lövés gombra hiába nyomtam, csak állt ott vagyis sodródott tovább a mozgástól és kivitte a labdát.... szóval én nem tudom mi ez de most nagyon ellenem van.

Új hozzászólás Aktív témák