Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Videós, mozgóképes topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fla$hly
aktív tag
felraktam a pc demo-t.... szánalom... a menün (de még azis alig változott) kívül semmi az ég világon nem változott... 360° mozgás? HOL? most aztán télleg ugyanazt fogják kiadni mint tavaly.... hogylehet az EA ekkora szánalom? de megb*szhatják, akkor se veszek csak ezér xboxot, inkább játszok a PES-el! bár a FIFA feeling hiányozni fog, de kapják be...
-
pigatt
őstag
Szerintem nagyon jó lett a 10 főleg azért mert nem laggol mint a 09.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #93 üzenetére
Márpedig ha a multiplayer része nagyon jó lesz, akkor kapós kis játék lesz! Sok rajongó van! Aki játszik a demo-val az beszámolhatna arról hogy vannak-e benne cselek? Menyi?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #91 üzenetére
Mért? A játék adatbázisa is nagyobb lesz, évről évre nagyobb a Fifa játék mérete is! Anno még csak cd-re írtuk most már dvd, és sztem idén DL-dvd re lesz
-
Csabee.
nagyúr
válasz
(Darkwood) #88 üzenetére
Ezekszerint?!!
a játék lehet 2dvd-s lesz!
-
sagesz93
addikt
válasz
(Darkwood) #88 üzenetére
Ez 1 jó kérdés....
Már 50 % -
(Darkwood)
őstag
Mostanában miért ilyen kiba**ott nagyok a demók?
-
Csabee.
nagyúr
Gyorsak voltatok srácok! hamar megnyílt a fifa10 topic! Már várom nagyon!
-
sagesz93
addikt
Én is szedem a demót, még 1,5óra....
Kiváncsi leszek mi lett jobb..
Valaki már ki tudja próbálni? -
John21
csendes tag
Tessék tölteni!
-
HoReSz1975
őstag
-
Kicker
őstag
Nagyon várom a játékot!
-
HoReSz1975
őstag
Én is várom már a demo -t, kiváncsi vagyok rá, állitólag az újitások kiprobálhatóak lesznek, és 6 csapat lesz benne:
"Már odáig jutottunk, hogy külön a demók is megjelenési dátumot kapnak. Így történt ez az EA legújabb focis próbálkozásával is a Fifa 10-zel. A demonstrációs változat szeptember 10-én landol Xbox Live-on, PSN-en és PC-n is. A demóban lehetőségünk lesz kipróbálni az újdonságokat, méghozzá az alábbi csapatokkal:
Chelsea
Barcelona
Juventus
Bayern Munich
Marseille
Chicago FireTehát hamarosan képet kaphatunk róla, hogy milyen előrelépést sikerült tenniük valamint, hogy a PC-s verzió mennyire van lemaradva a konzolosokkal szemben, már ha le van maradva."
-
mate0217
aktív tag
válasz
(Darkwood) #78 üzenetére
Igaz a nézökön csíszolhatnának egy kicsit
-
Barell
senior tag
Egy rövidke NG Trailer.
-
mate0217
aktív tag
A sajtóközlemény tanúsága szerint a tavaly állítólag 25 nemzetközi díjat elnyert FIFA 09-et fejlesztették tovább, tehát a folytatásban szebb grafikát, realisztikusabb labdakezelést és játékosmozgást, valamint jobb mesterséges intelligenciát kapunk. A védekezés tekintetében például most már a gépi játékosok figyelembe veszik, hogy mi mely zónákat hagytuk üresen, és ennek megfelelően mozognak, de a passzjátékra is jobban odafigyelnek, a támadójátékosok ügyesebben keresik majd az üres helyeket, maguktól próbálnak jó helyre ívelni, illetve — az idei év legnagyobb újításának ígérkező — 360 fokos cselrendszer is bevezetésre került. Ezzel a szisztémával valósághű cseleket mutathatunk be, a Freedom in Physical Play rendszerrel karöltve pedig mind a játékosok, mind a labda élethűbben mozognak, mint valaha, lehetővé téve, hogy olyan mozdulatokat tegyünk, mint amiket a tévében látunk. A kapusok pedig úgy általánosságban okosabbak lettek és „szuperrealisztikus” mentésekre lesznek képesek.
A játék továbbá egy kibővített multiplayer módot is kap (erről majd később kapunk információkat), a menedzser mód 50 kulcsfontosságú ponton javult, valamint a Be a Pro mód is átalakult egy-két ponton.
A FIFA 10 ősszel fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, PS2-re, Nintendo DS-re, PSP-re és mobiltelefonokra.FORRÁS:PCGURU
-
mate0217
aktív tag
-
mate0217
aktív tag
válasz
RoyalFlush #68 üzenetére
Hát én ezzel az adattal szembesültem
-
Barney™
aktív tag
válasz
RoyalFlush #68 üzenetére
2008/10/14 volt a hivatalos megjelenés, de szerencsére platinumshopban már jó pár nappal előtte megvásárolható volt
-
mate0217
aktív tag
Augusztus 19-én jön az első TRAILER!!!!
-
Adam86
tag
-
Adam86
tag
Ki fogom próbálni, mint mindegyiket, de az utóbbi 4 fifa 2napnál többet eddig nem töltött a gépemen. Nálam a PES a nyerő
-
mate0217
aktív tag
Újabb hír A Trailerik még 59 nap
-
Csabee.
nagyúr
válasz
RoyalFlush #54 üzenetére
igen, remélem én is hogy amit itt leírtak az valóra válik, mert már ráférne a játékra.. tényleg vannak olyan részek a fifába, amikor 1 az 1 ellenben szinte lehetetlen elmenni, remélem ezt megoldják, és lesznek cselek is, mert valamiér azokat nem szívesen rakják bele a játékba! bezzeg a fifa98 world cup-ba volt rengeteg csel, imádtam azt a játékot! nem tudom mért hagyták ki sok részből!
Én nem utolsó sorban a játéknak az árára is kíváncsi lennék! Igazából a Demo verzió már sok mindent meg fog mutatni! Jah és remélem a magyar kommentátorok hangja is erősebb lesz, és jobb lesz a szurkolók hangja, megnyilvánulása gól vagy szabálytalanság esetén.
a Fű is jó lenne ha esetleg kidolgozottabb lenne.. -
mate0217
aktív tag
275 millió online mérkőzés alakítja a FIFA 10-et
Miután a Fifa 09-cel 25 nemzetközi díjat söpört be, az Electronic Arts Inc. ma felfedte az rekordmennyiségben értékesített EA SPORTS futball-sorozat legújabb epizódjával kapcsolatos első részleteket. A vásárlói visszajelzések és több mint 275 millió online mérkőzés tapasztalatai alapján fejlesztett FIFA 10 új mércét állít majd fel a játékélmény valószerűsége és a benne felvonultatott újdonságok terén: ez lesz a legteljesebb és legintelligensebb futball-szimuláció, melyet valaha készítettek.
A játékmechanikát alapjaiban dolgozták át annak érdekében, hogy a FIFA 10 minél valószerűbb futball-élményt nyújtson: finomodott a labdakezelés és a játékosok közti fizikai interakció. A játékosok mostantól úgy mozognak, viselkednek és helyezkednek, ahogy a valóságban tennék. Támadásban a játékosok hatékonyabban használják ki a rendelkezésükre álló teret, módosítják elfutásaik útvonalát nehogy lesre kerüljenek, természetes módon kerülik el egymást, és többféle támadási mintát variálnak. Védekezésben komoly szerephez jutnak az olyan új koncepciók, mint a helyezkedési sorrend, mely lehetővé teszi a védőjátékosok számára, hogy lefedezzék a rosszul helyezkedő csapattársaik üresen hagyott zónáit is. A FIFA 10-ben - a védekezési taktika hatékonyságának fokozása érdekében - helyet kapott az irányított oldalsó szerelés, a jelölt emberfogás és a programozott viselkedésformák eseti felülbírálása is. A gólszerzés és -hárítás milliónyi új opcióval gazdagodott és bővült; a kapus intelligenciájának finomhangolása révén erőszakosabb kitámadásokra és minden képzeletet felülmúlóan valószerű hárításokra számíthatunk.
„A FIFA 10 megtervezésekor 275 millió online mérkőzés tapasztalatait vettük figyelembe, hogy minél inkább rajongóink kedvére tegyünk” – mondta Andrew Wilson, A FIFA franchise alelnöke és vezető producere. „Válaszoltunk a visszajelzésekre, s igyekeztünk okulni belőlük. Javítottunk a játékosok irányításán, reakcióidején és intelligenciáján; így hoztuk létre a videojátékot, mely véleményünk szerint napjaink a legvalószerűbb futball-élményét nyújtja.”
A visszajelzések figyelembevétele és a játékosok problémáinak orvoslása immár hagyományos része az évente megjelenő FIFA játékok fejlesztési ciklusának. Jobban kiegyensúlyozott magas átívelések, fejlesztett kapus-intelligencia, valószerűbb lövésfizika, kevesebb kapufa, gyakorlópálya a technikák csiszolásához, magával ragadóbb futball-élmény a folyamatosabb játékmenet és a gyorsan elvégzett szabadrúgások révén – ez csak néhány a temérdek rajongói észrevételből, melyet a FIFA 10 készítői figyelembe vettek.
A ma bejelentett három fejlesztés a FIFA 10 játékosirányító rendszerének átfogó reformjával kecsegtet. Az első, valóban 360° fokos cselezési rendszer nagy mértékben fokozza a labdakezelés biztonságát, és lehetővé teszi a védők által nyitva hagyott réseken való átbújást, ami korábban nem volt lehetséges. A vadonatúj animációs technológia jóvoltából a gyakorlott cselezők mostantól rávezethetik a labdát a védőre, és egy gyors oldalcsellel el is szöktethetik mellette. A szabad fizikai interakciónak nevezett új koncepció a játékosok számára nagyobb körön belül teszi lehetővé a biztos labdakezelést, az új ütközésfigyelés pedig valószerűbb, kevésbé kiszámítható összecsapásokat eredményez a támadó- és védőjátékosok között.
A FIFA 10 a felhasználók körében oly népszerű Menedzser módot is 50 érdemi változással gazdagítja: az újdonságok listáján realisztikusabb mérkőzések, több döntési szempontra alapozott cserék és élethűbben fejlődő játékosok szerepelnek.
Az új játékmódokkal és a meglévő (pl. Légy profi) módokra vonatkozó újításokkal kapcsolatos bejelentések az elkövetkező hónapokban várhatók.
-
mate0217
aktív tag
A FIFA 10-ben nem lehet majd öt másodperc alatt végig cikázni a pályán, majd egy gombnyomás után gólt lőni. Ennél sokkal összetettebb lesz a dolog. A játék nem lesz olyan "gyors", mint amilyen eddig volt, így a játékosok jobban összpontosíthatnak a labdavezetésre. A védelem átjátszásához, valamint a gólok kivitelezéséhez sok összjátékra lesz szükségünk, hiszen a játékosok már sokkal intelligensebben fognak viselkedni a pályán, és az üres területek lezárására is fókuszálni fognak. A védelem mellett tehát nem futhatunk majd el, hanem szép, kombinatív játék segítségével tudjuk csak kijátszani.
A Manager Mode is alapos ráncfelvarráson esik át. Egy sztárjátékos leigazolásához nem csak a megfelelő pénzösszegre lesz szükségünk. Ahhoz, hogy a csapatunkba igazoljon, megfelelően kell teljesítenünk a bajnokságban, ki kell jutnunk a nemzetközi porondra, valamint megfelelő presztízzsel kell rendelkeznünk.
Jó hír még az is, hogy a szabadrúgásoknál és a szögleteknél előre hívhatjuk a hálóőrt is, így ha a meccs végén vert helyzetben vagyunk, akkor plusz egy játékos (jelen esetben a kapus) segítségével megnő az esély a gólszerzésre.
Kifinomultabb labdakezelés, élethűbb mozgás, több csel, új játékmódok, az eddigi játékmódok csiszolása, szebb grafika, élvezetesebb játékmenet. Idén ősszel ezt fogja biztosítani a FIFA 10, melynek három játékos lesz az arca: Ronaldinho, Benzema, és Rooney. Megjelenés PC-re, PS2, PS3, PSP, Xbox 360, WII és DS konzolokra.
Forrás:Globalgame.hu
-
mate0217
aktív tag
Egy internetes forumon megtippelték hogy mi lesz a Fifa 10 gépigénye
Eredmény:
WinXP SP2 / Vista / Win 7
3GHz CPU speed
1 GB ram (2 GB for vista)
video card with 256MB supporting DX9 or DX10 i don't know, supporting shader and vertex 3.0 and PPU (physics processing unit)
8 GB disk space -
Barell
senior tag
válasz
(Darkwood) #31 üzenetére
Mindezt ebből a pár képből szűrted le?
-
mate0217
aktív tag
-
(Darkwood)
őstag
EA az a baj, hogy az a mocskos koncepciótok, hogy egy-két dolog változtatunk minden évben szorgalommal párosul! A nép meg zabálja azért, mert EA! Szomorú!
-
nike_
addikt
Az utolsó képen Rooney-nak az a nézés...
Így ránézésre szerintem rosszabbnak tűnik a grafikája, mint a '09-nek.
-
Csabee.
nagyúr
ESL az egy Liga.. több játék van, Online játékok ra van. A világ minden részéről játszanak emberek, és IRC-en lehetett beszélni! és egymás ellen lehetett játszani. Elég komoly versenyek meg war-ok voltak akkoriban, és én nagyon jónak számította, magyarok közül 2ember előzött meg akkor csak..
hogy miért maradt abba? mert a fifa06 már nem tetszett anyira mint a 05. meg beleuntam.
Arra ment már a játék hogy a játék hibáit kihasználva lőjünk gólokat.
2005-ben vltak olyan bugok hogy ha egy bizonyos helyről ellövöd az mindig gól, vagy ha oldalról úgy adtad be akkor mindig belehetett fejelni. vagy félpájás gól.. stb -
Barell
senior tag
És olyan igazán csavart lövés nem is igen volt a játékban. Most konkrétan ne a szabadrúgásra gondolj. Ott van pl Scholes bombája a Barcának ami már nem is kifli volt hanem kakaós csiga. A szabadrúgás csavarás nagyon jó a fifa 09-ben is (NG) de néha lövök olyat hogy köze nincs a valósághoz. De ilyen mezőnyből lőtt csavart lövéseket nem igazán lehet leadni fifában max helyezéssel. De ha izomból rálősz egy labdát az sajnos nem sűrűn görbül meg.
[link]
-
Ice!?
őstag
Én az eddigi részekkel billentyűzeten alig tudtam játszani.
-
mate0217
aktív tag
Kiváncsi vagyok a PES 2010-re is
-
A lövési rendszer kifinomultabbá vált a csavart rúgások is megjelennek a játék fizikájában,
Eddig is volt...
-
Csabee.
nagyúr
hűű már várom én is! mikorra jön? megint október körül?
-
zsolt1129
addikt
Ahogy elnézem,valamit már csiszoltak a közönség grafikáján is. Már ideje volt
.
-
mate0217
aktív tag
Fifákat mindig várjuk
-
Barell
senior tag
Valamit nagyon sumákolnak a PC-s verzióval. Ebben a cikkben van egy kép ahol PC-n nyomják de törölve van a linkje.
[link] Egy kicsit le kell görgetni...
-
Barell
senior tag
Az okosok szerint a 3. kép PC-s mellesleg szerintem is de fogadni nem mernék rá de valóban elüt a többi képtől. Lehet csak mert borús nem tudom... Minden esetre az látszik hogy a mez teljesen más rajtuk mint a 09-ben és a mozgás is. Nincs olyan idióta fejtartásuk pl és más a futási mozdulat is. Szóval ha az PC-s akkor szerintem nagyot fog változni a 09-hez képest.
-
mad1
veterán
Remeljuk hogy odaver az eddigieknek...Mert raferne.
-
Barell
senior tag
360 fokos cselezés
Az első igazi 360 fokos cselezési rendszer a futballjátékok világában, amely lehetővé teszi, hogy gondos irányítás mellett úgy vághass át a védők között, akár a kés a vajon. Eddig ez nem volt lehetséges.
Ügyes cselek
A fejlett animációs technológia lehetőséget nyújt arra, hogy a tapasztalt játékosok szembekerülve a védővel olyan mozdulatokkal cselezzék ki, mint a régi, nagy legendák.
Szabad fizikájú játék
Szélesebb cselezési érintések és új ütközésmegosztás ad lehetőséget rá, hogy izgalmasabb, de mégis hosszas harcot folytathassanak a játékosok a labdáért, ezért élethűbb lehet a támadó és a védő közötti küzdelem.
Gyors játékosok
A fejlesztett gyorsaságú MI 50 mozgási ciklust tárol, ezért nagyobb hangsúlyt fektetnek a megfelelő pozíció elérésére, jobban koncentrálnak a labdára és az akciónak leginkább megfelelő sebességet választják.
Fejlesztett labdafogási intelligencia
A játékosok mostantól figyelmesebben választják meg a labda megállításához legideálisabb helyet, így korábban és kevesebb erőfeszítéssel állíthatják meg a földön a labdát.
Pontosabb passzolás
A játékosok ügyesebben elemzik, mennyi hely áll a rendelkezésükre, ezért pontosabb passzokat adnak, így a passzt fogadó játékosok előnyre tehetnek szert a védőkkel szemben.
Élethű lövések
A lövési rendszer kifinomultabbá vált a csavart rúgások is megjelennek a játék fizikájában, így realisztikusabb a labda mozgása, amely még örömtelibbé teszik a góllövés élményét.
Realisztikus meccsek
A menedzsermódban percről percre döntéseket hozhatsz csapatod erősségei vagy gyengéi ismeretében, számításba veheted játékosaid teljesítményét és választhatsz a vonalak erősségi szintje, valamint a stratégiai formációk között.
Bámulatos focivilág
A menedzsermód bevezet a futball rejtelmeibe, megmutatja a meccsek jelentőségétől függő stratégiákat, az élő, hétről hétre történő játékos-tranzakciókat, valamint látható, miféle licitálás indul meg egy-egy játékosért.
És még rengeteg finomság. Várjuk a videókat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest