Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Acer új Nitro monitorai visszafogottak, de pénztárcánkat is kímélik
- Notebook hibák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
xboxozz
csendes tag
Sziasztok kedves Xbox rajongók!
JELENTKEZZETEK az első MOZI Xbox360 FIFA World Cup 2010-re
http://www.xboxozz.atw.huHelyszín: P'Art MOZI, Szentendre Dunakorzó 18.
Időpont: 2010. November 14. vasárnap 18.00.Kupa célja: Az Xbox népszerűsítése mellett a környék legjobb Xbox FIFA játékosainak lehetőséget nyújtani, hogy egymás ellen bizonyíthassanak egy MOZIBAN.
remélem találkozunk személyesen is. üdv. Dávid
-
general
addikt
üdv!
még a fifa 10-hez lenne kérdésem, ha felraktam a gyári lemezről a játékot, kell valami patch, frissítés??
üdv
-
csimpi1
tag
Ha úgy nyersz meg egy online meccset, hogy az ellenfeled kilép a játékból, akkor a tapasztalati pontjaid és a szinted nő vagy sem?
-
pr1mzejEE
addikt
Fifa11-et pc-re várom leginkább. Kíváncsi vagyok mit váltanak be az EA-sek a rengeteg ígérgetésből.

-
ScouserHUN
tag
Én támogatom a Topicot! ScouserHUN, vegyél be!
-
csimpi1
tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Mint írtam, majd az idő eldönti. Az oldalon, amit linkeltél hardcore gamerek vannak és különben is én ezt a fórumot olvasom/szeretem. Ha egy Forza meg egy Red Dead kaphat külön topicot, akkor szerintem egy Fifa is elfér.

-
sosperecek18
őstag
Hali!
Sztem erre a topicra semmi szükség...de hogy segítsek is. Látogass el ide itt vannak ps3-as játékosok is, és folyamatosan bajnokság indul...itt olyanokkal találkozhatsz, akik tényleg tudnak játszani
-
csimpi1
tag
Mivel nem találtam sehol ezzel a játékkal foglalkozó topicot, gondoltam nyitok egyet. Majd az idő eldönti, hogy van rá igény vagy sem. Ide jöhetnek tippek/trükkök, lehet dicsekedni eredményekkel vagy panaszkodni platformtól függetlenül.
Én ps3-on játszom többnyire online, jó lenne több hazánkfiával játszani.
csimpi80 az online ID-m, ha gondoljátok vegyetek fel barátlistára és rúghatjuk egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- BestBuy ruhás topik
- Hobby rádiós topik
- SUSE Linux
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB+ Led állvány!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2027.10.02-ig garis Telekom számlás karcmentes üvegfóliás +tok dobozos!
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Nintendo Switch Oled + 256 GB Sandisk SD Kártya + Fólia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest