Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szenya
csendes tag
Hááát inkább mikrohullámú adatátvitel, de minden reggel leraktam a nyitott csőtápvonal elé az uzsimat hátha megmelegszik
de az a pár mW kevésnek bizonyult.
Igen egy trafóval csinálnak nagyfeszültséget és azzal hajtják a magnetront.
Arra kellet rájöjjek, hogy attól, hogy ha valaki a Kirchoff törvényét ismeri és általánosságokban a kisfeszültségű biztosító - és kapcsolókészülékeket, nem árt a szabványokkal is tisztában lennie. Valószínűleg a németeknek (ahonnan a legtöbb leírást olvastam) gondosabb szerelőik vannak és nem húzzák direktben az óráig a vezetéket az oszlopról hanem berakják a vezetékvédő biztosítót ( egész megdöbbentő de Anyuéknál és a mi lakásunknál megvan, mi szereltettük be nem az ELMŰ, de sehol máshol nem találtam a kertvárosban az ismerősöknél. Mondjuk biztosan ebből sem kell általánosítani). Az is tanulság, hogy nem szabad abban bízni, hogy amit villanyász szerelt az jó. (Sehol másjol nem találtam vezetékvédő biztosítót de ennek ellenére direktben rárakják a relét a biztosítéktáblára menő vezetékre bízva az óra alatti megszakítóban)
Érdekes sérülést azért mikrohullám is tud okozni a kezeden, és ehhez még zárlat sem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest