- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Hello all!
Remélem valami okos dolgot össze tudtok hozni a problémámmal kapcs, mert én már feladtam...
Lényeg hogy van egy 1500-1600 at forgó 12v os venti, ford szám mérős, na most ezt szeretném leszabályozni ilyen 1000 fordulat környékére, mert a fő zaj forrás a gépben ez, de viszont kiiktatni se lehet mert akkor megszűnik kb mindennek a hűtése...
Na most azt csináltam hogy be van kötve a fekete meg a sárga vezetékecske az alaplapba igy látom a fordulatszámot, na most a pozitiv ág az meg egy molex csatiról lett leszedve, mert az alaplap már nem ad ki azon az ágon semmit... működésközbeni barkácsolások stb megadta neki az uccsó lökést és a két plusz kimenetre kötött ventik megálltak egy kis pattanás hallatán meg egy durva gépfagyás közepette
Na most pótmétereket használtam eddig... próbáltam 100 ast az azonnal füstévált a 8 centis ventitől is, aztán 150 est na az se birta sokáig de az egyébként valami tekercses volt szal aszondták az strapabiróbb, aztán 500 ast használtam a 8 centishez ott be is jött, de mondjuk magába az ellenállás anyagába a kis érintkezők eléggé beletudtak rohadni egy idő után... na most ez kissé a 12 centis venti esetében eldurvult.. ez folyamatosan besüti a pótmétereket... próbáltam 2 és fél kilóomosat de annál még rosszabb volt a helyzet...
Ilyen spéci tranyós áramkörökkel meg nem nagyon akarok foglalkozni... na meg ugye ezzel ki is van lőve a fordulatszámmérés lehetősége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyaralás topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest