Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Fog valaki innen a Dunaújvárosi Főiskolára járni?
-
mv
aktív tag
Megjött az értesítés, most már hivatalosan is fel vagyok véve.

-
whitezo88
nagyúr
kint van felvon a pótfelvi lista. most egyelőre azony agyalok h menjek nappalira 200kért arra amit elsőnek jelöltem, vagy a barátom által nagyon propagált DF-re 180ért levelezőre és meló. majd ősökkel megbeszélem.
-
mv
aktív tag
Felvettek.

BMF Biztonságtechnikai mérnök (MSc).
Gratulálok a sikeres jelentkezőknek.

-
trassher
addikt
Felvettek harmadik helyre: DE-IK mérnök infó. Első helyen BMF had-és biztonságtechnikai mérnök. Tavaly 188 pont kellett idén 322. Cirka 3 ponttal maradtam le.
-
MarioAna
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
drasztikusan megugrott a pontszám idén, egyik helyre se vettek fel 410 ponttal, 3 ill 4 pontok híján... a pótfelvételit hirdető szakok pár napon belül kiderülnek igaz? még jó hogy nem volt 100%os "álmom" így nem tört össze bennem a világ, több dologra nyitott vagyok. komm. és médiára szerettem volna menni, de ANA-n Bp.en az összes suliban 410 felett lett.
-
adam_
senior tag
Felvettek a BCE-re!!!!!!!!!!!!!!!

-
littlelion21
addikt
SZTE-GTK nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterképzés
Ki a király....?

-
PazsitZ
addikt
válasz
Scroll Lock
üzenetére
A dokumentumok mellett nekem is narancssárga, gondolom azért mert még a diákigazolvány fénykép/aláírás mellett a "feldolgozás alatt" státusz szerepel.
Viszont ha neked az elutasítva van akkor minél hamarabb írj mail-t, hogy miként tudod ezt pótolni.
Mivel juli 9. is lejárt már, amíg elvileg pótolni lehet.Erről az "A tanulmányi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva" üzenetről bővebb infót én se találtam, de lehet, hogy valami formai hiba (meg volt adva a max méret, formátum..., emellett nem tudom milyen minőségű volt a kép, amit felraktál) van a feltöltött képeddel vagy ilyesmi, ami miatt nem tudták feldolgozni.
A legbiztosabb, hogy írsz az ügyfélszolgálatra. 2 munkanapon belül mindenképp válaszolnak és tapasztalatom szerint segítőkészek.
-
Scroll Lock
tag
Ja igen és a dokumentumokat feltöltöttem mind, de ennek ellenére narancssárga a piktokramm A dokumentumok opciók mellett.
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
A kérdésem a 2009-es felvételizőkhöz szól:
Az e-felvételi opció a tanulmányi pontjaimnál lévő minden tantárgynál a következőt írja:"A tanulmányi pont érvénytelensége miatt figyelmen kívül hagyva". Ez azért érdekes, mert a jegyeim a rublikákban fel vannak tüntetve illetve a tanulmányi pontjaim és az összpontszám is stimmel. Sehol sem látom mi miatt írhatja ezt. Más valakinél nincs ilyen jelenség? -
Scroll Lock
tag
És ezzel lezárult a még hiányzó bizonyítványok, igazolások pótlásának, valamint a módosítási kérelmek beadásának a határideje. Már csak az eredményre kell várnunk.
Egyébként az e-felvételinél nektek van valami információ megjelenítve a pontotokról? -
zolkoooo
csendes tag
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne hátha itt vannak nálam okosabbak
Ha egy bizonyos szakon tavaj összesen 151-en első helyen 41-en jelentkeztek felvettek belőlük 45-öt, de idén jelentkeztek összesen 244-en ebből első helyen 74-en, akkor mennyivel változik kb ez a 262pont. (irányszám: 10<80)Tudom hogy ez akár egy matek emelt érettségibe is elmenne, de remélem tudtok választ adni
Köszi

-
trassher
addikt
Én továbbra se kaptam regisztrációs levelet 3 osztálytársammal együtt.

-
yksz
aktív tag
válasz
Scroll Lock
üzenetére
Na most megnyugodtam h ezzel nem vagyok egyedul

-
Scroll Lock
tag
Sziasztok! Ti a felvi.hu E-felvételi opciójában le tudjátok tölteni a jelentkezési lapotoknak a képét? Mert amikor letöltöm a két fájl akkor két 0 byte-os fájlt tölt le, amiben nincs semmi.
Üdv, Scroll Lock. -
Bibby
addikt
Másnak is problémája van a bejelentkezéssel felvi.hu-ra?
-
yksz
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Jah. én azt már megkaptam. Nekem csak az a gondom hogy az e-felvételi oldalon ahol ugye vannak az adataim, ott nincs kipipálva hogy igényeltem diákigazolványt pedig regisztrációslevéllel egyutt elkuldték a csekket is rá. Úgyhogy most nemtudom hogy elfogadtáke vagy sem az igénylésem...
-
yksz
aktív tag
Az normális hogy az e-felvételi oldalon a jelentkezési lapomról a dokumentumot nem tudom megnézni? (egy 0kb méretü .tif képet tolt le
természetesen nem jelenít meg semmit). Valamint akkor mi a teendőha a jelentkezési lapon én bejeloltem, hogy igenylek diákigazolványt ám az e-felvételi oldalon az igénylés mellett nincs kipipálva a kis checkbox és nem is lehet? 
-
steewattyoo
csendes tag
Hali
Valaki tud az elmaradt doksik feltöltéséről, és a sorrendváltoztatásról?
Mert a hitelesítés miatt nem enged az a sz@r
-
Betti##
újonc
Miért nem ír nekem senki?
pedig nagyon várom és fontos lenne,hogy tudjam mire számítsak...

-
Betti##
újonc
Ja és a kollégiumokról valaki tud valamit írni?Hallottam a tarkaréti koliról..hogy csak oda veszik fel az elsőéves Bce-re jelentkezőket.légyszi írjatok ha tudtok róla valamiit(szobák,felszereltség,Ár,szabályok..stb
)köszi előre is-írjatok please b.betty90@freemail.hu -
Betti##
újonc
Sziasztok!Én a BCE-ÉTK élelmiszermérnökire jelentkeztem.Aki oda jár estetleg nem tudna nekem pár hasznos információt írni róla vagy akinek van vmi tapasztalata a képzésről?nehéz lessz vagy lehet élvezni?Vizsgák?Légyszi írjatok.
E-mail címem: b.betty90@freemail.hu

-
yksz
aktív tag
Kapott már valaki regisztrációs levelet?

-
adam_
senior tag
A érettségis topicba írtam le, de itt még aktuálisabb, helytállóbb szerepe van mint ott, ezért belinkeltem ide a hozzászólásomat.

-
adam_
senior tag
Február 16.-án éjfélkor lezárult a felvételi eljárás "jelentkezéses" szakasza. Remélem mindenki időben beadta a jelentkezést a számára legmegfelelőbb helyekre. Aztán majd júliusban kiderül, hogy kit hova vettek fel. Nagy hajrát az elkövetkezendő hónapokhoz.

-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Végül erre is rájöttem....az oklevél szám formája a 2xx/2008.

-
elfogadom
csendes tag
ksz...spec. én érettségi alapján 572 pontot számoltam magamnak....csak hát ugye több nyelvvizsga nem lehetséges, hátrányos helyzetű nem vagyok+ a többletpontok miatt a technikusi bizim sem ér semmit, mert már így is +-ban vagyok....
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy hátrányos helyzet +50pont, egy felsőfokú nyelvvizsga is ugyanaz, az hogy nem buktál, és morzsolódtál le x-helyről elötte - és elvégezted, az ugyebár nem jelent semmit....
Így pl. én semmilyen támogatást nem kapok, az pedig, aki már kb. a 3. féle fősulival kezd...az pedig igen - függetlenül attól, hogy már 6 éve nem tud 2. évfolyamra lépni (ismerek ilyet...
Mondjuk Én vagyok hüje, mert még mindig szerelmes vagyok ebbe a kis vihartépett hazába, pedig menekülni kellene innen, és itthagyni mindent....
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nah, egyre már rájöttem...a mesterképzésre jelentkezőknek NEM kell a középiskolai tantárgyi eredményeket részletezniük.
Mondjuk evidens, de azért jobb biztosra menni.Már csak ezzel az oklevélszámmal vagyok bajban....
-
elfogadom
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Aham...mert még egy - nem lenézve - de pl. egy Mocsárváros - Kuka szakán megérteném a 173 pontot, de egy ELTE jogi karán....ez szégyen....
Én még emlékszem a legelső felvételimre a 120 pontos rendszerben - építésznek 120+30 (rajzfelvételi) pont kellett, és 128-től lehetett bekerülni....
Jogászok is 118 pontos rendszerben mozogtak (azaz majdnem kitűnő bizi kellett), most meg egy 2-3-as tanuló elmegy jogásznak.....
Úristen, milyen ország lett ez.... 
-
elfogadom
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Kösz...csak pont a kérdésemet nem igazán vetted...

Tavaly tényleg 480-pontból 173-ponttal bekerülhettek az emberek az ELTE jogi karára???
Milyen színvonal ez????
Akkor egy 2-es tanuló jogi karra jár az ELTE-n????
Vagy esetleg nem 400+80-pontos volt a levelezőn a rendszer, hanem 200....és úgy már érthető lenne a 173 pont...
de furcsa, hogy nappalin 342, levelezőn 173 pont lett volna a határ....

-
South Velen
addikt
válasz
elfogadom
üzenetére
Szia!
Azt hiszem módosítják 200 pontra a minimum bekerülési pontot mindenhová.
De talán csak 2010-től.
De ha még idén marad a 160-as minimum, akkor sem biztos, hogy 173 pont marad, ez függ a jelentkezőktől, az idei töri és magyar érettségi nehézségi szintjétől, hogy változás volt -e a felvehető keretszámban stb. -
elfogadom
csendes tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Azt hiszem sorszáma van, mindjárt megnézem...
Huhh, ez jó kérdés, én sorszámot adtam meg....de ez tényleg nem egyértelmű-..
Viszont az egy szakon végzetteknek mindegyike azonos számút kap...szv. nem hiszem, hogy ezt a 2xx/2008-st kellene feltüntetni....
Nekem 3 diplomámon mindegyike sinte azonos kódszámú akkor....
-
elfogadom
csendes tag
Sziasztok. Egy fontos kérdésem lenne. Látom, hogy a tavalyi ELTE jogi karra a nappali költségtérítésesen 372, levelezőn 173 pont volt a határ. Létezik ez??? 480 pontos volt a levelezős rendszer is???? Én levelező, költségtérítésesen szeretném végezni a jogot. 1998-ban érettségiztem - tehát pl. magyar teszem fel 2-es. történelem 3-s érettségivel tettem le, nyelvizsgám nincs...., épphogy a két tantárgyból 2-es, 3-sal átmentem:
magyar 2 = 34pont
történelem 3 = 59 pontÖsszesen: 34+59=93 pont.
Az érettségi pontszámokat kétszerezik: 2*93= 186pont....
Tényleg felvennének a jogra ezekekel a tanulmányi eredményekkel levelezőre??? :-o
Tud valaki erről valamit??? Mert ez ha így van, elég nevetséges... :-o
-
littlelion21
addikt
Sziasztok!
2 kérdésem lenne....mesterképzésre jelentkezek:
a jel.lapon a középiskolára vonatkozó adatok közül melyeket kell megadni? Csak ami vastaggal ki van emelve?
A másik: a diplomán melyik az "oklevél szám"? Ami ilyen formátumú: 2xx/2008.?Előre is köszönöm!
-
dui
aktív tag
ELTE-IK programtervező inf., mennyire kemény ez a szak, valaki tudna róla mesélni valamit?
bandus: webprogramozói szak
-
yksz
aktív tag
válasz
riffffraffff
üzenetére
1: BME-VIK mérnok informatikus
2: ELTE-IK programtervezo informatikus
3: DE-IK mérnok informatikus -
whitezo88
nagyúr
valami nem tiszta nekem.
10. pontban (felsőoktatási adatok) ha csak 2 félévet kezdtem, akkor az oklevél számát hagyjam üresen mi? mert nem írnak semmit. bár gondolom ha az előző mező üres (végbizonyítványt szerzett) 'N' akkor igen... -
mongi_
aktív tag
Hát az E-felvételi folyton ezt az üzenetet dobja ki, mikor be szeretnék lépni:
"A belépett felhasználók száma elérte a biztonságos működéshez engedélyezett maximális létszámot. Kérjük, térjen vissza az oldalra később!"
Pedig már csak egy hitelesítő lapot kell kinyomtatni és a postára adni. Annyira idegesítő.

"Az e-felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé.
A 2009. szeptemberben induló képzések esetében a felvételi kérelem benyújtásának határideje 2009. február 15. (mivel a határidő munkaszüneti napra esik, 2009. február 16-ig lehet benyújtani).
E-felvételit hitelesítő adatlapok beküldésének határideje 2009. február 22. (mivel a határidő munkaszüneti napra esik, 2009. február 23-ig lehet benyújtani)."
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy most akkor melyik dátumot kell figyelembe venni, ha E-felvételizek? Ezek szerint ráér még jövő hét vége felé is feladni a hitelesítő lapomat? Mert mindenhol a 16.-át hangsúlyozzák, gyakorlatilag akkor az a dátum az E-felvételinél mire vonatkozik?
-
trassher
addikt
Sziasztok
Jelentkezik valaki BMF-BGK biztonságtechnikára innen?

-
XSiGma
aktív tag
Van itt olyan aki elektronikusan felvételizik?Titeket beenged?
-
whitezo88
nagyúr
na holnap még kell egy másolat a bizimről aztán megyek is leadni postára kitöltés után.
remélem nem változnak sokat a ponthatárok nagyon. bár olyan +15 pont még lehet amiket kinéztem
410em lesz angol-matek érettségi + angol nyv. beszámítás alapján, pár hete néztem pontszámítóval, szal annyi mint tavaly (mily meglepő
). -
XSiGma
aktív tag
e-felvivel vajon mi lett...
-
yksz
aktív tag
Mikor és hogyan fogok arról értesítést kapni, hogy megkapták a jelentkezési papíromat és hogy minden OK, vagy nem OK vele? Ilyet nem találtam sehol a felvi-n

-
tothm
őstag
Ha van ECDL vizsgám nem számít véletlenül +pontnak?

-
mongi_
aktív tag
A Felvételi tájékoztató mellé adnak, azt hogy még milyen egyéb forrásokból lehet megszerezni, azt sajnos nem tudom. Szerintem egyszerűbb az e-felvételi-vel [link] jelentkezni. Időt, erőfeszítést spórolsz meg, és gyakorlatilag hibásan se tudod kitölteni az űrlapot mert a rendszer egyből visszajelez, ha valami probléma lenne. Ráadásul akik ott jelentkeznek online, azok között még egy laptopot is kisorsolnak majd júliusban.

Remélem segítettem.

mongi_
-
XSiGma
aktív tag
Hol lehet jelentkezési lapot kapni??
-
concret_hp
addikt
talán hasznos lehet: [link]
-
PazsitZ
addikt
Gondolom közületek is páran online e-felvételi-vel jelentkeznek.
Na most az a gondom, hogy a befizetésnél azt írják a közleménybe csak a kódot kell beleírni. "Fontos, hogy a közlemény rovatba a felvételi azonosítón kívül egyéb szöveg vagy más információ ne kerüljön!"
Az én utalásom sikeresen fel lett adva megjegyzésben a nevemmel, címemmel és utána az azonosító kóddal.
Szerintetek most mi legyen?
Ettől vajon érvényesnek számít vagy sem az utalásom
? -
KMan
őstag
Vallakozas iranyitas alatt mit ertesz pontosan?
Szvsz ez a szakiranyvalasztason mulik, BA alapkepzesekben az akkreditacio miatt a kotelezo targyaknak egyezniuk kell, de hogy mit valasztasz erdeklodesi teruletednek az utolso 2-3 felevben ott fogod tudni majd megtalalni amit keresel. -
tothm
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy mi e 2 szak közötti különbség?
- Gazdálkodás és menedzsment
- Kereskedelmi és marketing
Előre is köszi!
-
peterszky
őstag
Meg lehet tanulni, csak egy picit furcsa elsőre és sokan nem szeretik
(pl. topicunk első száz hsz-e között ezt szidják nagyon sokan)EAF: az első félévben még elég laza dolgok vannak, egyszerűbb programozási tételek megvalósítása, egymásba ágyazása (maxker, linker, stb). Második félévben az OO stílusra mennek rá. Én a 3. félévnél tartok belőle, ott az első két beadandó egy-egy játék (pl. soliter, amőba), utána egy gráf algoritmus grafikus bemutatására program majd egy hanta, amiről nem tudom, hogy pontosan mi, amiatt buktam belőle.
itt meg tudod nézni a feladatokat is
itt meg pár hf-emet, doksikat (értelemszerűen az eaf mappákban
)Adatb: előadáson van matek (meg oracleről dolgok), relációs algebra, de mutatnak rá példát, hogy azt hogyan kell átírni SQL lekérdezésre, gyakorlaton meg csak gép előtt lekérdezések gyártása volt.
Számháló: az inkább elméleti, még a gyakorlaton is. Elvileg van C socket prog, de az nem sok, meg nem valami jók a gyakorlatvezetők.
-
MmDorian
őstag
Már lezajlottak a központik, meg ilyenek ?
Tavaly de sz@r volt átélni....
-
yksz
aktív tag
válasz
peterszky
üzenetére
Ez a "Bevezetés a programozáshoz" matek mennyire emésztheto? Sokan szenvednek vele? És EAF-en milyen programokkal kezdtek/milyenek a durvábbak késobb? Valamint ez az adatbázis kezelés és számítógépes hálózatok is inkább matekos részrol kozelíti meg a dolgot, vagy gyakorlatiasabb? Válaszodat elore is és így utólag is koszonom szépen

-
mongi_
aktív tag
Lassan itt lesz a felvéltei jelentkezés leadásának a határideje (február 15!.). Úgy döntöttem, hogy beadom az informatikus és szakigazgatási agrármérnökire a BCE-KERTK-re valamint a KRF-AVK-ra. Még lehet, hogy az élelmiszermérnökire is, a BCE-ÉTK-ra, ezen még elég erősen gondolkozom.
Többi felvételiző, merre megy?
Gondolom aktuális ezt megkérdezni. Bár nem tudom, hogy a jelenlegi PH!-es emberkék közül hányan vannak velem egy cipőben, de aki ide jön, leírhatja, hogy milyen egyetemre / fősulira adja be a jelentkezését.Leendő BCE-es hallgatok meg küldjenek már egy privit is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sikeres felvételit kívánok mindenkinek
,
mongi_ -
KMan
őstag
válasz
SystemRoot
üzenetére
kit érdekelnek azok a versenyek. Elmondjam hogy mi az a verseny ami számít? Bemész E épületbe és délidőben végigsétálsz, és számolod hogy hány nő kéne, és hány volt már meg.
Ehhez csak gratulalni tudok
-
Egorov
aktív tag
Gyertek Miskolcra

-
peterszky
őstag
Van bőven szerintem

Én az ELTE IK-ról tudok nyilatkozni neked. A most indult képzés egy picit más, mint amin én vagyok és nagyon más, mint a progmat volt. Analízist leredukálták a BSc-n 4 félévre, MSc-n pedig nem minden szakirányon kötelező (tantervek alapján). Fizikás tárgyak egyáltalán nincsenek, ehelyett kicsit több a matek: lineáris algebra, két félév diszkrét matematika, valószínűségszámítás, operációkutatás. Emellett még ott van a nehezen emészthető formális nyelvek és automaták - számításelmélet kombó. Van egy elég erős logika kurzus is (nullad, elsőrendű logika), én eléggé megszenvedtem vele, most sikerült átmennem belőle (3x-ra).
Lehetséges, hogy a programozáshoz kapcsolódó tárgyakból több van, mint BME-n, ebben nem vagyok biztos.
Van két félév Algoritmusok és adatszerkezetek, ezeket nagyon szerettem, az előadó nagyon jó! Van a Fóthi mester tárgya, a Bevezetés a programozáshoz, most már nem első félévre, ez erősen matematikai nyelven közelíti meg a témát (szekvencia, ciklus, elágazás matematikai definiálása, program helyességének bizonyítása, stb). Ad egy szemléletet, nem mondom, hogy könnyű, nagyon sokan szenvedtek vele, nekem sikerült elsőre mindkét féléve. Van 4 félév EAF: ez programok/doksik készítése Windows (C++,C#) és Linux (C++,QT) alatt, most már lesz EAF3ban Java ME is. (EAF3 és EAF4 grafikus programok, előtte konzolos).
Van 3 félévnyi adatbázis kezelés. Számítógépes hálózatok (ennek az előadása nem tetszik, bár nem tudom milyen egy jó előadás belőle
)Van UML modellezős tárgy, Operációs rendszerek (POSIX szabványú programok készítése gyakorlaton, ea-n OS-ek működésének ismertetése)
Mesterséges Intelligencia, ez nekem most lesz, kíváncsi vagyok már, hogy milyen lehet.
Párhuzamos programozás alapjai.
BME-hez hasonlóan nálunk is vannak komoly kapcsolatok, referenciák. Nokia, IBM, Morgan Stanley,...
PP előadó mesélte, hogy egy hazai atomerőmű (vajon melyik
) képviselői nála is érdeklődtek, hogyan érdemes párhuzamos vezérlőszoftvert készíteni.Járai mester, a prímrekorder

Ha valami kérdésed van, akkor nyugodtan írj ide vagy a topicunkba, fogunk válaszolni.
-
skajwa
senior tag
Én most a bce-n vagyok elsőéves élelmiszermérnök. Nem a közgáz, hanem a kertész egyetem részén és hát egy szar fostalicska mocsok az egész.
Jó bulin még nem voltam a suli keretein belül, persze lehet csak nekem magasak az igényeim. -
mongi_
aktív tag
Ki tervezi hogy a BCE-re adja be a jelentkezését elsőnek?
Valamint melyik karra, szakra?
-
mongi_
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Értem, köszi szépen. Írtam privit, majd nézz rá!

-
mongi_
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
öcsi-s fórumon Ezmiez?

-
válasz
SystemRoot
üzenetére
naja, azért ott páratlan a felhozatal, eztet el kell ismerni
+bkf és bgf. ebben a triumvirátsban vannak a legjobb picsák 
fene a beletekt
még jó h nem zártkörűek a partik, mzeg van skúl kláb 
-
SystemRoot
őstag
Najó, az építészkar az felmentést érdemel.

De egyébként járok én gyakran BME-re, tanultam ott fizikát meg matekot anno, szal láttam hogy mi a helyzet.
Eltén nemtom mi van, de haverjaim akik odajárnak könyörögnek hogy bejutassam őket Corvinusos bulikra.
Egyikük jelentkezni akar egy szakra itt csakhogy elmehessen gólyatáborba.

Végülis nem hülyeség.
-
válasz
SystemRoot
üzenetére
hehe...
azért azt el kell mondjam, hogy a hiedelmekkel ellentétben sokkal több csinos lányt találsz a bme-n mint gondolnád
énis meglepődtem anno 
bár az általánosan elmodnható, hogy hozzánk nem kurvák járnak

viszont jártál te már az eltén
ott is van választék bőven
rezső buli? 
na az alkohoool.... nemszóltam. a rezső az sotés kolesz
de nem törlöm ki
-
SystemRoot
őstag
öcsi-s fórumon lehet majd ismerkedni. Én anno kocsmatúrákat szerveztem még gólyatábor előtt, és sok embert megismertem.
GTB-ben pedig rengeteg emberrel meg lehet ismerkedni.bandus:
kit érdekelnek azok a versenyek. Elmondjam hogy mi az a verseny ami számít? Bemész E épületbe és délidőben végigsétálsz, és számolod hogy hány nő kéne, és hány volt már meg.
Na ebben BME és ELTE csúnyán kikap.
-
yksz
aktív tag
Ki adja még be a PH-sok kozul BME-VIK-re ezéven még rajtam kívul?

-
mongi_
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, messze van sajnos, de ha felvesznek a BCE-re, akkor az elsősöket automatikusan oda teszik be, szóval nincs mit tennem. Hozzá lehet szokni, és ha nagyon nem jönne be, akkor már a másodikosok pályázhatnak a belvárosi kollégiumokba is.

Jó lenne valakit megismerni, aki ott fogja kezdeni szeptembertől...
-
mongi_
aktív tag
Valaki fogja itt kezdeni a kolis életét szeptembertől [link]?
-
mongi_
aktív tag
- informatikus és szakigazgatási agrármérnök
- gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnökValakinek van valami véleménye, esetlegesen tapasztalata az alábbi szakokról? Elsősorban BCE-es körökben?

-
Tomics
addikt
Van mind2nek topikja: BME ELTE
Azt tudom, hogy az Eltés infó nagyon belemerül a matekba, az infóba meg kevésbé, de erre majd az érintettek válaszolnak.
Én a BME-t ajánlom, de számíts rá hogy nagyon kell tanulni ennek ellenére is sok csalódás ér majd, de részleteket itt is az érintettek mondanak majd
Én csak egy Kandós vagyok, de mindig is BME-re akartam menni...de így utólag talán már nem is bánom hogy nem kerültem be (lásd bme topik hozzászólásai).Sok sikert mindenkinek!
-
(Kolombusz)
veterán
Csak ügyesen, hajrá mindenkinek!

-
vedelem
csendes tag
Honnan lehet letölteni a 2009-es felvételi tájékoztatót? Elérhető egyáltalán, mert ha igen akkor örülnék a direct linknek, mert unom már az össze-vissza ugrálást az al-al-allinkek között és persze sehol nincs semmi...
-
yksz
aktív tag
Udv mindenkinek! Engem az érdekelne hogy alapvetoen mi a kulonbség az ELTE-IK és a BME-VIK kozt? És hogy Ti melyik ajánljatok inkább?
-
dui
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis olvasni való
Ajánlom mindenki figyelmébe, hasznos lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg a 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)köszi előre is-írjatok please b.betty90@freemail.hu