Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Kb egy 1 éves Népszabadság cikk volt, amit tavaly belinkeltem, azóta már biztosan elég sok változás volt.
Kephamos: csekket fizesd be, adatokat tavaly az A lapra vittük fel, mellé a fényképet. Idén nem volt a központba küldendő lapon ilyen rész?
Nekem 2-3 hét után küldtek borítékokat minden jelentkezési helyről, hogy felvettek/nem vettek fel és az ELTÉről jött egy vaskosabb levél, amiben minden tudnivaló le volt írva.
szvsz igen alacsonyak voltak idén a pontok, BME mérnökinfő 120 -> vicc
[Szerkesztve] -
kicsitomi88
őstag
Nekem anno azzal indokolták a suliban, hogy politikailag ellentétes beállítottság miatt meg egyebek nem lenne nyerő ezeket kérdezni. Most gondolkoztam, lehet 1968 volt az a határévszám. Valaki erősítsen már meg
Csak nem magamtól találtam már ki... 
Megnéztem a hivatalos tételsort, abban is benne van a 45-től napjainkig tétel kétféle értelmezésben is. Lehet, h Urban Legend
[Szerkesztve] -
Memphysto
tag
Jó nektek bazz!

Ma én is bementem a suliba, hogy a szóbelik után érdeklődjek!
Bazz, kibaszás a köbön ez is:Matek 26 pont
egy tökéletes feleletből amiben csak a feladatot segítettek hol a p.csába vonnak le még 6 pontot????
HA megadták volna akkor 85%-ék lenne így csak 81%-ék!
Fizika: 33pont az 50 ből???
bazz itt is 6 pont és 70%-ék így csak 66%.
szar node mindegy így is rosszabb esetben 132 pont lesz, legrosszab esetben meg megbukok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
-
qfm
őstag
Tényleg nem volt nehéz, viszont amiatt veszteni 3 pontot mert az utolso lekérdezést egyszerübben csináltam mint a javitokulcs készitője hát idegesitő. Nekik két lekérdezés kellett hozzá, közbe meg egy lekérdezéssel meg lehetett csinálni. na mind1, mert igy is nagyon jo, csak a vesztett pontok felét majdhogynem azon vesztettem el (113pont elvileg).
-
Fermat
tag
Jóhely az az Europa2000, láttam pár csinos lányt

Emlett a felugyelo team korrekt , rendesek és viccesek voltak és tudtak a dolgukat.
Bár kicsit extrém a suli
Feka portás, a szőke kínai csaj, de összeségében mindenki jofej volt 
Majd elso ev után mehetek ujraérettségzni, hogy kijavitsam a bizományt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Memphysto
tag
Remélem olyat is elfogadnak amiker nem írnak mert akkor gáz van ah nem . Pl és a 4. feladatot se úgy csinálltam más képletből de ugyanaz jött ki! Azért csak elfogadják!
Az a sejtésem hogy javítótanárfüggő lesz ez is! Ha úgy olvassa a javítókulcsot mint a bibliát akkkor 50 %- de ha rugalmas akkor akár 70 % is lehet, és ez nem mindegy! -
norbiphu
őstag
neked van 14+3 tanud arra, hogy nem mellette ultel.
legkozelebb abba kotnek bele, hogy mekkora kocsog vagy, mert te is x-et hasznaltal az ismeretlen jelolesere az egyenletekben, meg a tobbiek is?
kerdezd meg toluk, hogy ezert esetleg nem nem akarnak pontot levonni mindenkitol? (lehet leesik nekik mekkora baromsagokkal sikerul felhuzniuk az embert)
-
piqla
őstag
Amennyiben nem felveteli targy, akkor csak finoman allj ellen a velemenyuknek. Amennyiben sok mulik ezen, akkor eloszor finoman kurva anyazzal, majd ha kell, hivd a rokonokat. Igy is lesz eleg kavar a felvetelitekkel, nem kell plusz stresszelned valami idiota ember miatt.
-
norbiphu
őstag
nekünk is volt ilyen tavaly, emelt matek szóbelire konzi
úgy döntöttem, hogy az ottani két óra alatt, meg 1 óra buszozás helyett inkább otthonmaradok, és megtanulok annyi idő alatt több tételt
. kérdésem meg nem volt, elméletből nem igazán szokott lenni.
ezzel most nem azt akarom mondani, hogy ne menj be, mert mindenki mást gondol hasznosnak.
sok sikert a holnapi fizikásoknak! -
Foxi
senior tag
Ha matematikailag helyes a megoldás módja, de nincs benne a javítókulcsban attól még el kell fogadniuk. Pl ha valaki parabolához deriválttal számol érintőt középszinten -amit megtehet, ha tudja hogyan kell - kénytelenek lesznek elfogadni és ez biztosan nem szerepe a megoldó kulcsban sem. Szóval ez alaphelyzetben is így van.
A részpontoknál pedig az jelenthet gondot, hogy elég hülyén van megoldva az eredmények adatbázisba vitele. Itt előfordulhat olyan, hogy egy két pontos feladatnál csak két pont van vagy semmi, hiába volt benne jó dolog is, ha a vége rossz bukod az egészet. Mondjuk ezen változtathatnának, bár ez engem nem érint az emelt szint miatt
-
Sianis
addikt
A kulcsmondat: ''egy fogalomhoz több szám is tartozhat'' . Ez nálam azt jelenti, hogy az egyes fogalmakhoz nem csak 1 szám rendelhető hozzá, hanem több is. Így minden számot besorolhatsz egy-egy fogalom mellé. Így egyetlen helyes megoldás létezik, eltekintve attól, hogy a fogalmakhoz 3-3 számot kell rendelni, hiszen a fogalmak nem különálló feladatok, hanem az összes fogalom közösed adja a megoldást.
Remélem, nem kavartalak el nagyon.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy tökéletes feleletből amiben csak a feladatot segítettek hol a p.csába vonnak le még 6 pontot????