Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
Hát én még azzal nyugtatom magam, hogy csak nem olyan sötét az ördög mint amilyennek mondják
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Én sokat vacilláltam, hogy mi legyen lévén mivel most egy közgazdaságinak nevezett osztályba járok de olyan sok pontom úgyse lesz amennyi kellene egy ''nevesebb'' helyre (mert majd jól elszúrom az érettségiket
), illetve miért tanuljam egy általam igencsak kevéssé kedvelt rendszer kiszolgálását?
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Amúgy van egy nagy előny. A feladatsorokat az érettségin évről évre ugyanolyan szellemben rakják össze így nem nagyon van variáció, pl az angolon érdekes módon mióta ez a rendszer van, azóta ugyanolyan jellegű feladatok vannak, de még pl a levélírásnál is mindig volt egy álláskereső/ tanácsadó levél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)