Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
"Nem értem mi bajod van!... Már 2 éve, hogy megjelent. 2025 október még majdnem 2 év. Ennyi idő alatt nem tudsz összespórolni annyit, hogy le tudd cserélni a konfigodat? Mikor kiderült, hogy nem lesz kompatibilis a géped, ha akkor elkezdesz ezen dolgozni, 2025 végén egy HEDT gépet össze tudnál rakni. Csak mondom."
Jó vicc ez, mint ha szerinted ez a pénzről szólna?
Szép ez a materialista gondolkodás.
Ha én nem akarok Windows 11-re váltani akkor biztos a pénz a oka. Hmm
Ryzen 5 3600-as processzorom van 4 éves, és én elégedett vagyok vele nekem mindenre elég. Én akkor váltok cpu-t mikor már nem elég az igényeimnek vagy hatalmas az előrelépés például 100% magonként.I5-3470-ről mentem R5 1600-ra onnan meg R5 3600ra.
HEDT gép mi a fenének egy átlag embernek?
Ismerek embert aki összerakott gépet "Megteheti miért ne"
I9 cpu több stb rog alaplap. Kérdezem mire kell neked?
"Benchmark gép" nettezni filmet nézni valóban kell egy 300E forintos cpu.
Inkább tartom magamat tudatos felhasználónak és gondolkodok is vásárlás elött.
Persze válthatok Am5-re meg egy 7600X-re vagy 13600K-ra de minek? hogy 0,3 másodpercel hamarabb jöjjön be a Google Chrome.Most is vehetnék új gépet, akár de nem látom értelmét mikor a jelenlegi is mindenre elég.
Heti 3-6 órát gépezek alkalmanként vagy néha megnézzek valamit ezért megéri 1 milliót kidobni a ablakon.Én általában 5-8-10 évente váltok platformot vagy cserélek cpu-t.
Biztos nem a Windows 11/12 miatt fogok hardvert fejleszteni.
Akkor inkább felrakok másodlagos rendszernek egy Linuxot és akkor hagyom a Windowst a fenébe.Mostanság kezdett foglalkoztatni a elavulás vagy hogy egy eszköznek nekem kell megfelelnie.
Jelenleg a R5 3600/16gb ram/1660 Super mindenre elég.Alan wake 2 nem izgat és társai mert ritkán játszok.
Csak itt az a gond 2025 végén lejár a Windows 10 update aztán mi lesz alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest