Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz niof #76 üzenetére

"Nem értem mi bajod van!... Már 2 éve, hogy megjelent. 2025 október még majdnem 2 év. Ennyi idő alatt nem tudsz összespórolni annyit, hogy le tudd cserélni a konfigodat? Mikor kiderült, hogy nem lesz kompatibilis a géped, ha akkor elkezdesz ezen dolgozni, 2025 végén egy HEDT gépet össze tudnál rakni. Csak mondom."

Jó vicc ez, mint ha szerinted ez a pénzről szólna? :DDD Szép ez a materialista gondolkodás.
    Ha én nem akarok Windows 11-re váltani akkor biztos a pénz a oka. Hmm :Y
    Ryzen 5 3600-as processzorom van 4 éves, és én elégedett vagyok vele nekem mindenre elég. Én akkor váltok cpu-t mikor már nem elég az igényeimnek vagy hatalmas az előrelépés például 100% magonként.

I5-3470-ről mentem R5 1600-ra onnan meg R5 3600ra.
    HEDT gép mi a fenének egy átlag embernek? :DDD
    Ismerek embert aki összerakott gépet "Megteheti miért ne"
    I9 cpu több stb rog alaplap. Kérdezem mire kell neked?
    "Benchmark gép" nettezni filmet nézni valóban kell egy 300E forintos cpu. :DDD
    Inkább tartom magamat tudatos felhasználónak és gondolkodok is vásárlás elött.
    Persze válthatok Am5-re meg egy 7600X-re vagy 13600K-ra de minek? hogy 0,3 másodpercel hamarabb jöjjön be a Google Chrome.

Most is vehetnék új gépet, akár de nem látom értelmét mikor a jelenlegi is mindenre elég.
    Heti 3-6 órát gépezek alkalmanként vagy néha megnézzek valamit ezért megéri 1 milliót kidobni a ablakon. :DDD Én általában 5-8-10 évente váltok platformot vagy cserélek cpu-t.
    Biztos nem a Windows 11/12 miatt fogok hardvert fejleszteni.
    Akkor inkább felrakok másodlagos rendszernek egy Linuxot és akkor hagyom a Windowst a fenébe.

Mostanság kezdett foglalkoztatni a elavulás vagy hogy egy eszköznek nekem kell megfelelnie.
    Jelenleg a R5 3600/16gb ram/1660 Super mindenre elég.

Alan wake 2 nem izgat és társai mert ritkán játszok.
    Csak itt az a gond 2025 végén lejár a Windows 10 update aztán mi lesz alternatíva.

Új hozzászólás Aktív témák