- Melyik tápegységet vegyem?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Aktív témák
-
micro
addikt
És ha szétválasztanadád a komponenseket?
Először kinyomtatod a színeseket meg a feketét, aztán berakod a papírt a fehér Lexmarkba? -
zetecR
addikt
Termotranszfer Roland nyomtatók.
Nekem PC-50-es van, az vinilre nyom CMYK-n, RGB-n, kívül ezüstöt, aranyat, és fehéret.
Igaz, hogy annak idején bruttó 1milla körül volt :).
Viszont fehéret (is) nyom.
Ha csak valami alkalmi dologra kellene, szeritem menj el egy grafikai céghez, és megoldják a problémádat. -
Zebulon
csendes tag
Feketére és szinesre is! Ha cserélni kellene közben a különböző patront , ill. a fejet az még nem lenne gáz...
-
-
Zebulon
csendes tag
Köszi atippet, de úgy hiszem nem voltam elég világos!
Olyan nyomtató kéne, amivel FEHÉRREL IS nyomtathatok ...
Esetleg hőszublimációs nyomtató?... -
Csigapa
tag
Elég reménytelen ügy :(
Léteznek pigment alapú tintát használó nyomtatók amivel lehet egész jó világos színeket nyomni, de tudtommal fehéret azzal sem.
Valamikor használtam fehér tintát (tuskihúzóba - építészkar rulez) elég sz@r volt, nem igazán működik.
Talán, ha találsz valahol egy még működö tollas plottert, abba elvileg bármilyen tollat be lehet fogatni (na jó, ez kicsit túlzás), illetve a csőtollba vehetsz fehér tintát... de mint már írtam elég gyengusz. -
.:GoliBali:.
aktív tag
Szeva, nem tom hogy minek kell FEHÉR tinta, de ha sokat dolgozol, akkor neked is lesz :):):):):):):):):):);)
-
Zebulon
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne olyan nyomtatóra, amivel fehér színnel tudnék nyomtatni.
Ki tud valamilyen megoldást?
Lehet olcsó is...( min. 600 dpi)
Esetleg utántöltő készlet...
Vagy komplett nyomtató...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest