-
PROHARDVER!
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2137 üzenetére
Mivel nem mai darab, ezért szétszedném, rugók és tömítéscsere, tisztítás, kenés.
Mindent lehet hozzá kapni. Irányzékot, rugókat, tömítéseket, sátorvasat...
Én 1 hete szedtem szét az örökölt slaviam, de aki korábban szerelte elég rendesen szétbarmolta, így már nem érdemes felújítanom, mert rengetegbe kerülne
A napokban rendeltem egy új, minőségi puskát.Nem tudom milyen távcsöved van, de ha piacos, vagy egyéb olcsó kategóriás, akkor azt érdemes elfelejteni, mert a visszarúgástól elállítódik, szétesik egy idő után. Célszerű lenne normális távcsövet (pl. Gamo WR széria, nikko sterling...), vagy gyári irányzékot venni hozzá.
Lövedékre nem kényes a slavia, de ha a legjobbat akarod, akkor JSB exact expresst veszel, vagy egyéb könnyű JSB lövedéket válassz. A műanyag fémhegyű vackokat ki se próbáld, mert szétcseszik a huzagolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest