Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Van benne valami
Vladi!
Elolvastam a cikkedet, meggyőzött ez a 7-es dolog, mert igy mindig friss marad a rendszer Ugy néz ki nem teljessen értem ezt a live-os dolgot. -
Babetta-X
senior tag
hmm..az a baj az xp-m már nagyon kaki, muszáyl valamit telepíteni helyette. a 6-os 6db cd-t tartalmaz, tehát nem hiszem, hogy live lenne.
Egy órája töltöm, de ha kell megszakítom és megkeresem a 7.-est.Nemtudom a 7-est próbáltam ftp-n meg http-n keresztül de flashget el sem inditja csak piros x az IE meg letölti alapból, de csak egy 400kbytos filet, amire aztán azzixpé azt mondja hibás.
-
Babetta-X
senior tag
Hali!Most föltöm a Fedora 6-ot, az a gond dvd-ben nem sikerül letölteni, csak dc képbem, kiírom gondolom ugyanugy telepítem mint egy ikszpét csak angolul aztán hajrá nem?
Azért próbálkozom a váltással mert hobbi szintnél kicsit jobban érdekel az informatika, az XP meg nem egy nyerő OP rendszer, vagyis 1 hónapig igen, de utána..

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest