Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Van benne valami
Vladi!
Elolvastam a cikkedet, meggyőzött ez a 7-es dolog, mert igy mindig friss marad a rendszer Ugy néz ki nem teljessen értem ezt a live-os dolgot. -
Babetta-X
senior tag
hmm..az a baj az xp-m már nagyon kaki, muszáyl valamit telepíteni helyette. a 6-os 6db cd-t tartalmaz, tehát nem hiszem, hogy live lenne.
Egy órája töltöm, de ha kell megszakítom és megkeresem a 7.-est.Nemtudom a 7-est próbáltam ftp-n meg http-n keresztül de flashget el sem inditja csak piros x az IE meg letölti alapból, de csak egy 400kbytos filet, amire aztán azzixpé azt mondja hibás.
-
Babetta-X
senior tag
Hali!Most föltöm a Fedora 6-ot, az a gond dvd-ben nem sikerül letölteni, csak dc képbem, kiírom gondolom ugyanugy telepítem mint egy ikszpét csak angolul aztán hajrá nem?
Azért próbálkozom a váltással mert hobbi szintnél kicsit jobban érdekel az informatika, az XP meg nem egy nyerő OP rendszer, vagyis 1 hónapig igen, de utána..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest