Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
ha totál nem értesz a Linuxhoz, akkor mondom hogy én anno hogy kezdtem.(Persze rengeteg szenvedés után) Szóval beláttam hogy fő a nyugalom. és tényleg rengeteget kell utána olvasni a dolgoknak.Megérteni a Linux lényegét, hogy ez nem WINDOWS! És ami a Legfontosabb: Egyszerű, felhasználóbarát, mondjuk Suse
Distrib-el kell kezdeni
Bár szerintem pölö ubuntu már egész felhasználó, kezdő barát. persze ott sincs alapból:mp3, avi, nc, és sorolhatnám. De van automount
Én egyébként elsőnek xmms-t javaslom. hasonlít a winben megszokott vinamphoz, és alapból rendesen, egyszerüen, gond nélkül felmegy. Skin-estől, mindenestől
Egyszerű beállítani, és ha szerencsés a konfigod minden ok lesz.
na joccakát
-
rokefeller
senior tag
na, akkor tegyél fel egy yumexet:-) terminál megnyit/ "su -" beír, rootjelszó megad/ "yum install yumex" parancs kiad. majd kell egy y, és felmegy. aztán firefox-szal meglátogatod a rpm.livna.org oldalt, megkeresed a release rpm-jét, klikk, letöltés helyett megnyitás a szoftvertelepítővel, de elvileg ezt ajánlja fel a firefox alapból. ha ez fent van, akkor a menüben megkeresed a yumexet, és elindítod, majd a keresőjébe beírod hogy gstreamer... keres, a megjelenő listából kiválasztod a gstreamer-plugins- kezdetűeket, majd a keresőben rákeresel az exaile-re, és azt is bejelölöd, ha ez megvan, akkor jobb alul process queue :-) ezután exaile megkeres, mp3 gyűjtemény beszkennel, é ööm é bódottá :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Distrib-el kell kezdeni
Én egyébként elsőnek xmms-t javaslom. hasonlít a winben megszokott vinamphoz, és alapból rendesen, egyszerüen, gond nélkül felmegy. Skin-estől, mindenestől
Egyszerű beállítani, és ha szerencsés a konfigod minden ok lesz.