- Egérpad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hát én nem tudom most mi van. Mielőtt itt kérdeztem volna, azelőtt csekkoltam ezt az oldalt, illetve ezt a youtube videót. Egyik helyen sincs se felhasználó létrehozás, se root jelszó megadás, ugyanúgy ahogy nálam sem volt. Miután beállítottam a billentyűt a helyet, illetve az időzónát majd rányomtam, hogy telepítsen, nálam rögtön elkezdett futni a telepítést jelző csík, majd úgy 10 perc múlva már újra kellett indítanom. Nem volt lehetőségem sehol sem user-t létrehozni, csak ha újraindítottam a gépet és az első bejelentkezéskor. Átnyálaztam a dokumentációt: gondolom amikor azt mondja, hogy: "In the top part of the screen, two additional options are available, allowing you to configure authentication settings" akkor náalm és azoknál akiket linkeltem teljesen más felület volt, méghozzá ez. Itt nem látok lehetőséget user létrehozásra. Innen töltöttem le az ISO-t, ezt választva: Fedora 32: x86_64 DVD ISO.
A windows-os kinézet még elég rendesen beidegződés nálam, de igyekszem elhagyni. A Mate ajánlást köszönöm, lehet azt is ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- BMW topik
- A harcokra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Linux kezdőknek
- Egérpad topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen notebookot vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest