- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
''No, nem tudom, hogy említettétek-e, de az rpm.livna.orgról nem árt letölteni a repository.rpm-et''
Említette... De a leírásban is benne van, amit linkeltem...
''most valaki szépen jöjjön ide, és lépésről lépésre írja le, hogy mit kell csinálni, sőt a felmerülő hibákkal mit kell kezdeni,''
Előbb nem ártana a kérdéseimre válaszolni. Amíg ezt nem teszed meg, még csak ne is várj segítséget.
''mert kezdem unni, hogy két nap alatt egy nyomorult videókártya drájvert nem lehet felpasszírozni linuxra.''
Csak a saját dolgodat nehezíted. Ez a helyzet. Egyébként kb 5 perc a driver telepítése.
''Már bocsi, de kezd tele lenni a tudatom.''
Semmi baj. Én nem haragszom. Főleg, hogy nekem van direct3D gyorsításom linux alatt nVidia kártyával. -
rokefeller
senior tag
esetleg próbálkozz meg az nvidia-96xx driverrel, mert lehet a 6600 mégiscsak azt szereti jobban
ja, és lsmod -dal ha megnézed, be van töltve az nvidia modul? ha nincs, dobj egy ''modprobe nvidia''-t
és egy másik hasznos dolog, tegyél fel egy yumexet, grafikus felület a yumhoz, kényelmesebb eleinte vele áttekinteni a rendelkezésreálló csomagokat, mint yum search-csel, de persze ez csak akkor igaz ha majd lesz X-ed
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest