Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Én is preupgrade-eltem. Sajnos elég lassú volt a letöltés is, meg a telepítés is. Hiba nem volt, csak plymouth-ot cserélte le megint. Az új háttérkép meg ronda, de lecseréltem a régi solar-ra. Firefox-szal a flash hangja valahogy furcsa, meg néhány animáció nem jelenik meg rendesen, de Opera-val jó. A repokkal annyi gond volt, hogy az rpm.livna.org szokás szerint nem volt elérhető, viszont eddig ez nem akasztotta ki a yum-ot, most viszont igen. de a yum.conf-ban a mirrorlistet kommenteztem és helyette megadtam néhány tükör baseurl-t, és így már ment. Amúgy még kevesebb változást vettem észre, mint 12-ről 13-ra, pedig az sem volt sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi