Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Hali!
Most már bizta,hogy ha a flash playert felrakom,akkor csuklanak össze az online filmeknél a böngészők is.Ami nem flash alapú,azok tökéletesen mennek.
Most az van,hogy flash player nincs telepítve,így érdekes módon a filmek nézhetőek a tv-n,a netről az online filmek is,amik nem flash alapon mennek.(igen az a 3színű csík ment aztán végig...én meg majdnem a kötélnek
)
Egyébként nemrég elindítottam a winfost és azon ha ki nem is fagynak,de ugyanolyan rossz a lejátszás.Valahová kinagyítja a képet és kb 1/3-a látható,az is a tv felén
.
Ez pedig azóta van,hogy frissítettem a winwn is a legújabb flash playert.
A többi dolgot megoldottam
..Újratelepítettem százezredjére 
Egyébként a VLC-t is felraktam,tökéletesem műkszik is,de a firefoxba valamiért nem akaródzott beépülni..pedig tegnap már benne volt
Most a médiaplayer ott van,mint beépülő,de azt meg ki nem állom,mert nincs rajta hangszínszabályzó.(mivel még az 5.1-el is van kis gondom,így kellene az is.A hang is csak valami sztereó duplexben működik,de az nem is izgatna csak a subwoofert nem tudom levenni,hiába állítgatom)
Asszem ezeket meghagyom holnapra..legalább 1filmet élvezzek ma
Jah,ami volt kérdés...mivel lehetne a rendszert elmenteni,ha bej van legalább ezt visszatoljam így?(pl kubuntu alatt a rendszerment...).Vagy lementsem egy acronis true image-val?Nem akarok már telepíteni többet
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Pánik a memóriapiacon
- Ford topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Óra topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Óvodások homokozója
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
.