Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
Elmegy azért rajta. Fluxbox párti vagyok amúgy. A függôségeket nem tudom beidézni, - de ~fél képernyõnyi hiánya volt - mert idôközben Debian Potato váltotta, ami tutira nem lát semmilyen USB eszközt. Most aznn agyalok, hogy a fedora kernelét átültetni ebbe. Forrásból még csak csak, de így... elég sci-fi ötlet, nem?:-)
Vágom én, hogy netközeli az egész, de az a pár lib igazán nem foglalna sok helyet, akár rá is kerülhettek volna a lemezre. Vagy ha nem, akkor meg ne legyen ott az alkalmazás sem. Nem sopánkodni akarok, csak valahogy az én logikán ezt diktálja. Netre való felkúszás tekintetében nem képes saját magát saját hajánál fogva kiemelni a mocsárból (lsd. a 'boot' kifejezés eredete), ez nem szimpi. Mert ugye nem csak a LAN-osok vannak, fõleg ma már. Az sem az, hogy nem engedett particionálni. Grafikusban is így van ez? Itt kb nálam le is írta magát. De lehet, hogy én vagyok a béna. Telepítés elõzõ linux partícióra, meglévõ rendszer lecserélése - ennek ellenére ugyanúgy az egész winyót használja. De cáfoljatok meg. Régen a Red Hatot szerettem, ezt most csak próbálom szeretni.:-) Még nem adom fel.
-
Zolien
csendes tag
Elmegy azért rajta. Fluxbox párti vagyok amúgy. A függôségeket nem tudom beidézni, - de ~fél képernyõnyi hiánya volt - mert idôközben Debian Potato váltotta, ami tutira nem lát semmilyen USA eszközt. Most aznn agyalok, hogy a fedora kernelét átültetni ebbe. Forrásból még csak csak, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest