Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Hello!
Tegnapelott ejszaka nekiestem az fc5 upgradenek, es mondhatom csont nelkul sikerult frissiteni az fc4-t fc5-re. Tegnap meg kisebb beallitasokat kellett megcsinalnom, de meg mindig nem teljesen olyan mint az fc4 volt. Egyebkent tenyleg gyorsabb lett a rendszerbetoltes sebessege, a KDE is gyorsabban indul el. Amikkel problemam van:
- 3D-t nem tudtam beizzitani sehogy (Nvidia), se az nvidia binarisaval, se az nvidia-graphics csomagokkal, se a neten fellelheto nvidia binaris patchelessel. Ugyhogy vagy forgatok egy sajat kernelt, vagy megvarom amig kijon egy hivatalos kernel (azt hiszem az utobbi lesz, annyira nem fontos meg a 3D)
- KDE-ben a magyar ékezetes betűkkel is gondom akadt. Pl az ő és az ű helyen csak [] jelenik meg, es ez mind a KDE menukben, mint a terminalokban elojon. Konzolon tokeletes es KDE alatt progikban is jo. Nem ertem
Tobb nem jut eszembe
mod: Sikerult beizzitanod az nvidia drivert az alapjan amit linkeltel?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest