Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
Ha jól tudom akkor az automatikus bejelentkezés most pont csak workarounddal megoldható, ugyanis az új gdm még nem tudja, viszont be lehet állítani default user-t és 0 másodperces várakozást a beléptetés előtt... de pontosabb leírást erről szerintem találsz a fedoraforum.org-on
vagy itt: [link] itt írja hogy a/etc/gdm/custom.conf -ba kell valami ilyesmi:
[daemon]
TimedLoginEnable=true
TimedLogin= username
TimedLoginDelay =0a gconf-editornak meg mennie kellene, nálam megy, az Applications/system-tools menüben van, magyarul konfigurációszerkesztő néven fut asszem, és szerintem nem telepíti fel automatikusan a fedora, szóval azt azért nézd meg hogy tuti fent van-e
abszolút személyes felmérő jellegű kérdés, hogy mi az oka hogy debian/ubuntu után ki akarod próbálni a fedorát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest