Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Bocsi én írtam el
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Pixel 7 eladva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
feltettem egy halom zene és video playert utána,hogy megismertem elkeztem legyalulni őket a program hozzá adás és eltávolitóval.Jó sokat be jelöltem itt hagytam a gépet és amikor vissza jöttem csak a fekete képernyő fogadott nem reagált semmire a gép újra indittotam.Kérte a felhasználó nevem és a jelszót megadtam utána is csak karakteres felületet adott nem tudtam semmivel a grafikus felületre vissza térni
.Ezt a felirat van a képernyőn be jeletkezésem után:Lost login:Sun Dec 23 22:12:21 on tty2 [root@localhost~]#.Linux alatt ugyan azok a paracsokat kell ki adni mint a windows alatt ha szeretném,hogy megújoljon az TCP/IP kapcsolatom PL:> ipconfig /renew>Összes adapter megújítása, ipconfig /renew>az összes egyező kapcsolat felszabadítása.