Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Sziasztok!
Nemrég tettem fel a Fedora 34 XFCE spint, mint korábban írtam. A leírtakon kívül újabb "problémába" ütköztem. Igaz a rendszer működését nem érinti de nekem fontos lenne.
A legtöbb program felvette és alkalmazza a XFCE ablakkezelő beállításait, míg néhány alkalmazás (pl. Mousepad, Képernyőképkészítő) tipikusan GNOME-os címsorral szerepelnek és az XFCE ablakkezelő beállításait nem követik (szín, betűméret, cím pozíciója stb.).
Erre egyszer valamikor találtam egy környezeti változós megoldást de most bárhogy keresem, nem találom. Ha ebben tud valaki segíteni azt megköszönöm.
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest