Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Aztán lehet az új kernel nem 100-as, nem tudom. Az első próbálkozásom visszatérni a régi kernel+fglrx -hez azért nem sikerült, mert nem a hozzávaló xorg-x11-drv-t raktam fel, azért nem volt jó.
A software update-val vagy yummal meg hiába mutattam neki az előzőre, piszmogott kicsit függőségeken és egyre csak az új kernelt meg fglrx -et kínálta nekem, pedig akkor már az előző kernellel voltam. Az rpm parancs meg megoldotta, igaz kis rábeszélés után, --noodeps, vagy --force -Uvh -val. De most végre megy hogy az előző helyre került normálisan. Bocs hogy így nyújtottam a rétestésztát.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A software update-val vagy yummal meg hiába mutattam neki az előzőre, piszmogott kicsit függőségeken és egyre csak az új kernelt meg fglrx -et kínálta nekem, pedig akkor már az előző kernellel voltam. Az rpm parancs meg megoldotta, igaz kis rábeszélés után, --noodeps, vagy --force -Uvh -val. De most végre megy hogy az előző helyre került normálisan. Bocs hogy így nyújtottam a rétestésztát.