Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
De nekem a KDE verzió jött be. Eddig utáltam a KDE-t, a Fedora által szerettem meg. Kipróbáltam Gnome3-mal is, de nagyon lassú volt és a noti is hamar merült vele. Állandóan maxon ment a venti, alapjáraton a proci terhelés 15-20% között volt. KDE verzióval 0-4%, akkuidőm jelentősen jobb és nagyon gyors is. Szóval nekem a KDE nagyon bevált, igaz lehet teszek még egy próbát a Gnome3-mal, ha lesz izmosabb gépem. Egyébként miért nem jó szerintetek a KDE Fedora? Csak érdekel, nem vitatkozni akarok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest